Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek sem rá, sem a szemébe nézni. Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiùba,de nem merek rànézni. Nem tudom miért de egyszerűen nem megy. Emiatt szerintem azt hiszi hogy nem érdekel pedig nagyon is. Kérlek segìtsetek! 16L2015. nov. 13. 20:13
1/5 anonim válasza:
Emiatt tudja, hogy tetszik neked. :D Ha aranyos, akkor lép majd, mert látja, hogy neked nem megy. De, ha nem lép, akkor egyszerűen nem érdekled, illetve nem aranyos. :D
2/5 anonim válasza:
Én is ilyen voltam.De azután felbátorodtam.Csak arra gomdoltam,hogy "ha nem nézek bele a rohadt szemébe tényleg nincs értelme tovább folytatni".Belenéztünk egymáséba és elmosolyodtunk.Talán így téged is leszólít.
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogyha sikerül a szemébe is néznrm nem megy tùl sokàig. :/
2015. nov. 14. 10:02
5/5 A kérdező kommentje:
*néznem
2015. nov. 14. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!