Ha tetszik egy srác nem tudok a szemébe nézni, és pl. mosolyogni. Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
2009. jan. 18. 13:30
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Mindenki jobban izgul, ha tétje van a dolognak, nem tudja úgy elengedni magát, mint amikor teljesen közömbös a másik. A fiúk ennek ellenére megérzik, hogy kinek tetszenek.
2/5 yuda válasza:
Én pl.emlékszem csak hebegni-habogni tudtam,pedig másokkal kifejezetten jó a beszélőkém,még a térdem is remegett és sokáig ez volt vele---de csak vele---ez szerintem azért van,mert "még a levegő is izzik közöttetek".Jó jel.
3/5 A kérdező kommentje:
De van esetleg rá valami megoldás, amitöl esetleg elmúlik ez a 'félelmem', vagy mi is ez ?
2009. jan. 18. 18:48
4/5 anonim válasza:
Ha már nem tetszik, vagy megismered jobban - netán összejöttök, elmúlik. Valami "okosságban" olvastam, hogyha necces szituban vagy, tán előadást kell tartanod sok ember előtt, képzeld azt, hogy mindenki ( ez esetben a srác) meztelen. Én még nem próbáltam, de bejöhet. :)
5/5 anonim válasza:
Ezt a kor előre haladtával meg fogod tanulni kezelni. Legjobb tanácsom, hogy tanulj meg flörtölni olyannal, aki nem jöhet szóba nálad. Amúgy van egy blogom: "Hogyan főzzünk férfit?" Ha azt végig olvasod, egy kicsit talán a felfogásodon segít változtatni, és másképp látod majd a férfi- női kapcsolatot. Persze, gondolom még nagyon fiatal vagy de azért ártani nem fog. www.dolcerina.freeblog.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!