Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha egy lány elkapja a tekintetét ha véletlenül egymás szemébe nézünk?
Figyelt kérdés
Szoktam látni a metron nekem nagyon tetszik ő csak nem tudom hogy ő hogy van velem épp ezért félek megszolítani. Szerintetek? Egy suliba járunk. Én szeretnék kapcsolatba lenni vele de már olyan régóta töketlenkedek hogy szerintem nem érdemlek barátnőt...2015. okt. 12. 14:38
1/7 anonim válasza:
vagy tetszel neki, vagy olyan csúnya vagy hogy megfájdul a feje ha rádnéz. ...
3/7 anonim válasza:
Mindenkepp szoltsd le! A lanyok szeretik, ha egy pasi tudja mit akar es hatarozott. Meg amugy is csak egy sziat kell mondanod es mosolyognod, nem a kezet kered meg:)
4/7 anonim válasza:
dehogynem érdemelsz.. Egyébként ez kettő dolgot jelenthet, vagy odanézett pedig nem akart volna, és azért nézett el hirtelen, hogy ne adja alád a lovat, hogy ne motiváljon abban hogy odamenj hozzá, tehát hogy nem jössz be neki, vagy pedig tényleg zavarba jön amikor a szemedbe nézel, és nem tudja tartani a szemkontaktust mert bevörösödne:D
5/7 anonim válasza:
Én szeretem ha a nekem tetsző fiú magától odajön hozzám, mert tudom, olyankor fontos vagyok neki ^^ ezért csak bátorítani tudlak, hogy menj oda a kiszemelt lányhoz :)
7/7 anonim válasza:
Azt jelenti valoszinuleg h bejossz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!