Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/Hölgyek! Nektek csak a pávák jönnek be?
Minden fiunak csak a qurvak tetszenek?
Hidd el egy normalis lanynak nem tetszenek a ,,pawak" bar ez a fogalok mar csak a ciganyok kozott el.Szoval en egy srac vagyok aki igenis torodik magaval,a ruhazataval es igen a hajammal is,de van stilusom es nem az a tucat gyerek vagyok.A baratnom pedig egy gyonyoru,de szolid es kedves lany akit a lelke miatt szeretek nem azert mert jol nez ki.
Mindig van egy aktuális ideál, trend, amit a lányok és hölgyek követnek. Amikor én voltam kamasz, az emo fiúk voltak terítéken. Egyébként ez független a valódi érzelmeken alapuló párválasztástól.
A hölgyek mindenesetre már a családot fenntartani képes férfit keresik, akinek van munkahelye és lehetőleg képes megfelelően kezelni az érzelmeit.
20 l
Kérdező te még nagyon nem értesz ehhez.Nincs olyan hogy valaki nagyon ronda.
Mindenkinek meg van a saját ideálja.Mert egy túlsúlyos lánnyal összejönnél ugye?Rögtön a belsőjét néznéd,nem,az arca semmit se érne neked,ugye?Na ne szenteskedj már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!