Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk miért jönnek be nektek az idösebb hőlgyek? (ilyen +
2 től 10 évre gondolok)
2013. aug. 6. 22:49
a + 20al idősebbek is bejönnek
2013. aug. 6. 22:51
2013. aug. 6. 22:57
Én 16 éves fiú vagyok. A párom 26 éves. Másfél éve együtt élünk és alszunk. (Konkrétan a takaró is közös)...És még mindketten szüzek vagyunk. Tehát nem csak a testi rettség, miatt, hanem mert egy idősebb nővel lelkileg sokkal jobb mint egy tini csitrivel. Folytassam?
2013. aug. 6. 23:53
mert tudják milyen a jó szex. legalábbis ezt feltételezzük, legalábbis én. egy idősebb nő jobban tudja, hogy mi a jó neki és talán kevésbé önző. jobban meghálálja a törődést. két szép szót is jobban értékel mint a fiatal lányok
2013. aug. 7. 00:41
6/10 NagyGomba válasza:
mer sokkal tapasztalabbak mint a a veluk egy körű lányok és vnnk fiuk akik élvezik ha a nő iranyit és közbe tudja mit csinál.
2013. aug. 7. 01:45
4es. Ne! mert ez így már gáz
2013. aug. 7. 08:40
7-es!
Mégis mi a gáz benne? Mondd már meg nekem!
-Az hogy 10 évvel idősebb?: és akkor? Nekünk ez így tökéletes.
-Az hogy másfél éve együtt alszunk s mindketten szüzek vagyunk még?: :D Egyszerűen csak önmegtartóztatás. Testileg és lelkileg már kb. egy éve készen állunk rá mindketten. Csak felmértük a helyzetet, hogy nem lenne jó, hogyha az állam ezt úgy nézné, mint "kiskorú megrontása". Még akkor is, ha én kezdeményezek. Illetve mivel már ivarérett vagyok, nem lenne az sem jó, ha véletlenül összejönne egy gyerek. Nem miattunk, mert mi elviselnénk az "elítéléseket"! - Amik egyébknt abszolút jogtalanok lennének. - Hanem a gyerek miatt, hogy neki milyen élete lenne az iskolában, hogy a gyerekek szülei borzalmasnak találnák a 10 év különbséget, és emiatt a társai bántanák ezzel őt.
Ezért úgy mértük fel, hogy akármennyire is szeretnénk, egyelőre még várjunk míg 18 leszek, és akkor már nem lesz gond.
2013. aug. 7. 11:00
16 évesen már szexelhetsz felnőttel is.
2013. aug. 7. 11:55
Szexelhetek, de attól még kiskorú megrontása. Be lett vezetve, hogy 14 éves korig számít csak liliomtiprásnak. De a liliomtiprás nem egyenlő a kiskorú megrontásával és a pedofíliával. Igaz hogy törvnyesen nem lenne liliomtiprás, de viszont a kiskorú megrontása kategóriába beleesik. Illetve a pedofília ugye "fiatalkorúakhoz való vonzalom". Tehát ha nem is ltesítünk nemi aktust, attól még a törvény szemében maga a kapcsolat is pedofília. Illetve hiába hogy beleegyezem...illetve ez rossz szó. Mert nem beleegyezem, hanem szeretem. Szóval hiába hogy szeretem a párom, attól amilyen hülyk az ítélethozók, még ha azt is mondanám egy eljárás alatt hogy külső befolyásolás nélkül szeretem őt, akkor is azt mondaná a bíróság, hogy valószínűleg rávesz valamivel hogy mellette maradjak. A bíróság bármit megtenne egy ilyen ügyben, hogy a páromat elítéljék, csak azért hogy villogtassák, hogy "ők elítélik azt ami erkölcsileg nem helyes"...
2013. aug. 7. 12:44
Kapcsolódó kérdések: