Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be az idősebb pasik? (és tényleg sokkal idősebb pasikra gondolok)
Sokat olvasgattam erről a témáról, de rengeteg lánynak a "sokkal" idősebb pasi 25-30 éveseket jelent 16 évesen, míg nekem a 30-tól akár 60 éves korig tetszenek meg férfiak.
Az utcán, vagy bárhol sokkal hamarabb felfigyelek egy nálam jóval korosabb férfira, mint egy velem egy idős vagy maximum 10 évvel idősebbre. Úgy érzem biztonságot adnak, megvédenek, és nem egyből a szexuális vonzalmat látom(persze rohadtul felizgatnak, már bocsánat a kifejezésért), hanem azt, ahogy esténként hozzábújnék, beszélgetnénk, és csak együtt lennénk.
a nők azthiszik érettek,meg pl egy 14 éves kivel ba.szon ha akar?14 éves fiukat lenézik,a 18 éves csávók meg ba.szák őket reggelig,aztán a 20 éves csajoknak 30 éevs férfi kell
mert azmár érett,felnőtt és a 20 éves csaj azthiszi egy 30 éves férfival van egy szinten.
Norbi36 ez nem igaz!! Én nem gondolom az olyan férfiakat pedofilnak, akik megnéznek egy fiatal lányt, mert csinos, jó a melle szép az arca..stb
22:45 köszönöm szépen én is várom már..:P csak hát nagyon nehéz olyat találni akin ki lehetne..
Nekem is az idősebb pasik jönnek be. Annyira vonzónak találom az acélszürke színű ,enyhén őszülő hajat.
Nem tudtam,hogy nem vagyok egyedül. Azt hittem,hogy ez valami probléma a személyiségemmel. De akkor megnyugodhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!