Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérést végzek a hölgyek körében: A nagydumás, örökké poénkodó pasik jönnek be nektek jobban, vagy a csendesebb, komolyabb, de azért viccelni is tudók?
Szép eufézmizmus a "tökéletes legyen és kész!" elvárásra.
Azért más dolgok is szerepet kapnak. Pl a környezetemben van jó néhány kövér, sokszor nem is jóképű srác, aki állandóan poénkodik, nagy dumás, jóban van minden lánnyal a környezetében és mégis nem jut ezzel semmire, mert a külsején nem változtat.
Ugyanígy volt már csendesebb barátom, aki egyrészt a külsejével, másrészt a személyisége más jegyeivel (érettség, komoly, jövőkép, szarkasztikus viccesség) fogott meg.
Ha ott lenne 2 klón egymás mellett, akik csak ebben térnek el egymástól, amit kérdeztél, akkor én a csendesebb, komolyat választanám. Viszont szerintem a legtöbb lány tőlem eltérően inkább a nagy dumást.
Mindkettő lehet, embere válogatja. Aki mindenkivel elpoénkodik, de nem tud komoly lenni, ah rólam van szó, és nem tudja azt éreztetni, hogy különleges vagyok számára, az nem vonzó.
A visszahúzódó, nem tudom mit gondol magában, és perceket kell várni míg megszólal (esküszöm volt egy-két ilyen pasi, engem majd az őrületbe kerget :D) szintén nem olyan jó.
Szeretem ha nem kell félteni valakit a szocializálódástól, feltalálja magát, nem ül végig kukán, de nem is kell feltétlenül, hogy elvigye a hátán a társaságot. Olyasvalakit keresek mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!