Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felmérést végzek a hölgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmérést végzek a hölgyek körében: A nagydumás, örökké poénkodó pasik jönnek be nektek jobban, vagy a csendesebb, komolyabb, de azért viccelni is tudók?

Figyelt kérdés
2015. nov. 4. 10:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Csendesebb, komolyabb, viccelni tudòk
2015. nov. 4. 10:40
 2/13 anonim ***** válasza:
17%
Általában az a helyes válasz hogy "amelyik szebb, több pénze van és jobban oda tud csapni a csóróknak"
2015. nov. 4. 10:44
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
Nagydumás, örökké poénkodó, aki ugyanakkor komoly és bármilyen magaslatokban el lehet vele beszélgetni bármiről.
2015. nov. 4. 10:45
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

Szép eufézmizmus a "tökéletes legyen és kész!" elvárásra.

2015. nov. 4. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért más dolgok is szerepet kapnak. Pl a környezetemben van jó néhány kövér, sokszor nem is jóképű srác, aki állandóan poénkodik, nagy dumás, jóban van minden lánnyal a környezetében és mégis nem jut ezzel semmire, mert a külsején nem változtat.

Ugyanígy volt már csendesebb barátom, aki egyrészt a külsejével, másrészt a személyisége más jegyeivel (érettség, komoly, jövőkép, szarkasztikus viccesség) fogott meg.

Ha ott lenne 2 klón egymás mellett, akik csak ebben térnek el egymástól, amit kérdeztél, akkor én a csendesebb, komolyat választanám. Viszont szerintem a legtöbb lány tőlem eltérően inkább a nagy dumást.

2015. nov. 4. 10:48
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
A masodik. Volt olyan pasim, aki minden letezo szavambol szoviccet, faviccet, rimet stb. hozott ki, es nem erette miert nem nevetek, es en voltam a csunyagonosz, raadasul, ahogy tapasztalatam, az ilyen tiousu ferfiak, a komoly helyzeteket is elhulyeskedik.
2015. nov. 4. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
Második, mert az első nem illik hozzám. A nagydumások kompenzálnak valamit.
2015. nov. 4. 11:17
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Amelyik jobban néz ki.
2015. nov. 4. 11:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Mindkettő lehet, embere válogatja. Aki mindenkivel elpoénkodik, de nem tud komoly lenni, ah rólam van szó, és nem tudja azt éreztetni, hogy különleges vagyok számára, az nem vonzó.

A visszahúzódó, nem tudom mit gondol magában, és perceket kell várni míg megszólal (esküszöm volt egy-két ilyen pasi, engem majd az őrületbe kerget :D) szintén nem olyan jó.

Szeretem ha nem kell félteni valakit a szocializálódástól, feltalálja magát, nem ül végig kukán, de nem is kell feltétlenül, hogy elvigye a hátán a társaságot. Olyasvalakit keresek mint én.

2015. nov. 4. 11:47
 10/13 anonim ***** válasza:
#4 a barátom is ilyen, akkor ezek szerint megtaláltam a tökéletes pasit? :D
2015. nov. 4. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!