Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csúnya fiú csendesebb akkor rá miért mondják hogy szánalmas, ha egy szépfiú az, akkor meg egyből pezsegnek a lányok hogy milyen titokzatos?!
Ha egy csúnya lány csendes, akkor nyomi, ha egy szép lány az, akkor cuki, nem? Akkor ezmiez?
19/f
"Ha egy csúnya lány csendes, akkor nyomi, ha egy szép lány az, akkor cuki, nem? Akkor ezmiez? "
Én nem tartom nyominak azért mert csendes.
A lányok viszont automatikusan annak tartják a csúnya srácokat. Akkor is ha jár a szájuk mint a kacsa feneke. Azt is szánalmasnak találják. Tapasztalatból beszélek.
"Nem hiszem, hogy ez így lenne, én is jól nézek ki, de csendes vagyok, de ez ugyanúgy hátrány volt mindig ismerkedésnél."
Nyilván szépfiúként is akkor van a legtöbb esélyed ha szószátyár vagy, de ha csendes vagy, akkor is simán arathatsz.
Ha csúnya vagy akkor meg nem aratsz sehogy.
"Ez nem annyira csúnyaság/szépség, mint fellépés kérdése. Lehet valaki csendesen úgy is, hogy az jön le róla, hogy legszívesebben elbújna a föld alá, meg úgy is, hogy méltóságteljesnek vagy sztoikusnak tűnik."
Igazán? Akkor miért nem látom soha nővel a keményvonalas csúnya srácokat? Mindegyiknek rossz a fellépése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!