Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/Hölgyek! Nektek csak a pávák jönnek be?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 22:40
1/18 anonim válasza:
A hölgyeknek a ferfiak jonnek be nem a pawak..a csajoknak meg nos, igen, többségükben a pawak jonnek be. 16F
2/18 anonim válasza:
Az első leirta a lenyeget.
Sok buta lany :c
Majd kinovik.
3/18 anonim válasza:
Köszönöm első kommentelő, a számból vetted ki a szót.
6/18 anonim válasza:
Kicsit gáz mikor már haza se mered vinni a srácot mert a haja nem fér át az ajtónyíláson, olyan magasra tornyosul.
7/18 anonim válasza:
Elég siralmas,hogy a mai lányoknak ezek a műbuzzi felnyalt hajúak jönnek be. Bár nekem sikerült egy normális lányt kifognom, akinek nemcsak a zseroshajú köc.shögök jönnek be.:))))
8/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz, hogy az összes fiú ugyanúgy néz ki, semmi különbség sincs közöttük. Az a haj a legtöbb srácon amúgy is gusztustalanul néz ki.
9/18 anonim válasza:
Kinek mi. Nekem például nem.
Taszít ha egy srác többet készülődik nálam, és állandóan a haját simogatja, igazgatja vagy éppen nézegeti az iphonejában. Persze legyen igényes, de azért mindennek van határa.
Nekem például nagyon is bejönnek a hosszú/raszta hajú srácok, akiknek szép arcuk van. Vagy például odavagyok ha valakinek karakteres arca van, ha valakiben van valami kis "nem mindennapi".
Remélem választ adtam kérdésedre. ;)
16/L
10/18 Thomech válasza:
Az első leírta a lényeget, így hát én már nem írom le szinte ugyan azt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!