Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok, hölgyek, Nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsolti8604 kérdése:

Kedves lányok, hölgyek, Nők remélem nem hagytam ki egyik felszólítást sem. Nektek a férfias férfik vagy a páva kis hülyék jönnek be? Mert ha a pávák, akkor tudom miért vagyok bajban.

Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igazából egyik sem... a barátom teljesen átlagos, nem kimondottan macsó megjelenésű. Vannak férfias vonásai, nem piperkőc, de nem is az a típus, akinek a sármjától a nők kiesnek a bugyijukból. Számomra viszont nagyon vonzó! :)
2015. aug. 8. 12:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem a férfiasak, de legyen idősebb is nálam (idén töltöm a 31-et). Mondjuk egy nálam idősebb férfinál már furcsa, ha nem férfias. :-)
2015. aug. 8. 12:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a férfias férfik és a papucsok jönnek be, persze csak akkor ha van bennük kitartás! ;)
2015. aug. 8. 12:07
 4/11 anonim ***** válasza:
egyértelműen a férfias férfik
2015. aug. 8. 12:17
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Hihetetlen mennyi pasi sír itt gyk-n... fogjátok már fel, hogyha egy csajnak nem kellesz, akkor nem és kész! Az ember vagy szerelmes lesz a másikba (mert tetszik a stílusa, viselkedése, kinézete stb... aztán meg lesz a vonzalom is) vagy akármennyit hajthatsz utána, nem fogsz kelleni! Meg kell találni azt, akinek tetszel, ez lehet pár hét, hónap, év! Legyél nyitott, lazább!
2015. aug. 8. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Ugyanazt tudom csak írni, mint az 1es válaszoló! :)

az én barátom sem esik bele egyik kategóriába sem, mert lehet 100ból 1 nő venné csak észre hogy létezik egyáltalán, de nekem olyan szinten vonzó,ő az én férfim, hogy ha csak rá gondolok egy kedves borzongás fut rajtam végig és azonnal akarom őt, minden porcikáját.

2015. aug. 8. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:

Természetesen a férfias férfiak jönnek be.

Nem gondolnám, hogy csak ez miatt lehetsz "bajban"! Szerintem ez egy nagyon összetett dolog. Mármint az ismerkedés, párkapcsolat,...

2015. aug. 8. 14:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bajban,csak kíváncsi voltam a véleményekre.
2015. aug. 8. 18:37
 9/11 A kérdező kommentje:

Igazából tudom mi a baj, hogy baromira domináns természetem van, és ezt nem bírják sokan elviselni,ennyi.

De ha van itt olyan aki elviseli, szóljon nyugodtan :)

2015. aug. 8. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is domináns vagyok, viszont szeretem, ha irányt mutatnak, de rám bízzák a döntést vagy segítenek :D
2015. aug. 8. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!