Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, hölgyek! Nektek...

Lányok, hölgyek! Nektek milyen típusú pasik jönnek be leginkább?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a stílusra,megjelenésre,személyiségre és minden egyébre.Kort írjatok ha nem túl nagy kérés :)
2015. márc. 23. 22:43
 1/4 anonim válasza:
Vicces, intelligens, kedves külsőre legyen tiszta és káros szenvedélyektől mentes. 25n
2015. márc. 23. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Stílus: enyhén alter

Megjelenés: fekete haj, fekete szemek, borzasztó cuki orr, édes mosoly

Személyiség: végtelenül kedves, abszolút nem szégyenlős, mindennek megtalálja a jó oldalát, kicsit szeret okoskodni, és ha épp hülyeséget mond, akkor sem jön zavarba, csak nevet magán, imádja a zenét, hihetetlenül jó humora van

Minden egyéb: aranyosan nevet, imádja a parajelenségeket

Nekem csak ő jön be. ;) <3

18/l

2015. márc. 23. 23:21
 3/4 A kérdező kommentje:

a hozzászólásaitok alapján én egy álompasi vagyok :D

Huh, eddig is gondoltam , de most már megbizonyosodtam benne :) Köszi :*

2015. márc. 23. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Megjelenésre ápolt, Sportos, arcra ne legyen kifejezetten ronda amúgy mindegy

Stílus farmer póló időnként ing totál megfelel, nem szeretem ha a pasik nagyon divatolnak. Persze ezekből nem kínais hanem minőségi szép darabok amik passzolnak rá.

A személyiség az ami nekem nagyon fontos. Leszarom hogy a srác kedves meg udvarias ha nem tud mrgragadni a személyisége. Legyen érdekes, szeressen szórakozni mint én. Legyen jó humora, ha állandóan nevetnem kell vele az a tökéletes. Legyen mindenről és mindenkoről véleménye és merjen ellentmondani nekem, ne legyen puhány. Ki nem állhatom ha egy srác azért hogy jobban bejöjjek neki állandóan egyetért velem. Épp az ellenkezőjét éri el. Nem azt mondom hogy egy bunkót keresek csak egy férfias pasit.

Szerintem az ilyen.

2015. márc. 23. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!