Valaki ismerkedni, beszélgetni Debrecenből? Magas, sportos,35 éves férfi vagyok. Diplomás, nyelveket beszélő. Ne agyald túl, egyszerűen csak egy esélyt akarok adni itt is. Leginkább 20-30 közötti hölgyek érdekelnek.
Három lehetőség van:
1. olyan visszataszító természeted van, és/vagy a diplomádat (ez nem garancia önmagában semmire) és a nyelvtudásodat nem tudtad megfelelően értékesíteni, hogy nem kellesz irl értelmes partnernek
2. éppenhogy de, és most pusztán a legkevesebb energiabefektetéssel akarod a legnagyobb szexkihozatalt produkálni, ebben az esetben egy érzéketlen sunátor képe villódzik előttem
3. fake
Három lehetőség van:
1. Nem fake, egy sportbalesetből lábadozom, így tényleg sok időm van. Amit írtam, igaz, és mint mondtam, egy próbát megér.
2. Te vagy a kerületi keménylegény, aki megmondja, okoskodik, valószínűleg informatikát tanultál és összekevered az életet a valósággal.
3. Ki kérdezett?
Sportbaleset? Megütötte a merci kulcsa a 25 centis répád, igaz?
De igazad van, adnod kell egy esélyt a női tömegnek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!