Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Őszintén! Nektek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hechs20032 kérdése:

Lányok! Őszintén! Nektek egy fiúban az számít, hogy kedves, jófej, jóképű, vagy, hogy legyen pénze? ŐSZINTÉN!

Figyelt kérdés

2015. dec. 23. 17:56
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
Mi az, hogy jofej? :)
2015. dec. 28. 07:57
 22/36 anonim válasza:
nekem (sajnos vagy nem sajnos) fontos a külső, hiszen elsőre az fog meg valakiben. Belsőleg nekem az fontos, hogy vicces legyen, ne csak magáról beszéljen, és közvetlen legyen :) a pénz EGYÁLTLÁN NEM számít, nem is értem,akik ez alapján választanak párt 16/L
2015. dec. 28. 21:00
 23/36 anonim ***** válasza:
kedves, jófej, jóképű, de ebből nem lehet megélni...
2015. dec. 28. 21:05
 24/36 anonim válasza:
1. A pénzt magam szeretem megkeresni, nem szeretem, ha tálcán kínálják. Meg mit érek vele, ha a pasinak van, de nem vonz? 27N
2015. dec. 30. 09:07
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az számít, hogy legyen jófej, mindig megértsen, bízhassak benne. A jóképűség meg mindenkinek mást jelent. Egy fiú ne legyen elszállva magától. A pénz.... nem számít nekem, csak legyenek tervei. Jó, nem az hogy milliomos leszek, de az ne legyen, hogy valahol majd éldegélek, valamiből majd talán lesz annyi pénzem... Csak annyi kell, hogy ne egy összetákolt kis házikóban éljünk, hogy ne kelljen azon aggódni, hogy vajon eszünk-e holnap. Csak egy biztos normál megélhetés. De nem kell ahhoz gazdagnak lenni. Küönben is, tisztelet a kivételnek, a gazdagok általában nagyképűbbek, mint egy átlagos ember.

Csak ennyi az én véleményem.

2015. dec. 30. 09:55
 26/36 anonim ***** válasza:

Pénz.

Csóróval nem kezdek.

De ha alapvetően egy gazdag kőbunkó, akkor nagyon sok pénz.

2015. dec. 30. 10:14
 27/36 A kérdező kommentje:
26-os na ilyen egy igazi ribanx
2015. dec. 30. 16:58
 28/36 anonim válasza:
27-es, teljes mértékben igazad van. Megcseszheti a pénzt (elnézést a csúnya szóhasználatért) egy bunkó mellett. Ha ez neki megéri a pénzért cserébe, akkor egy üresfejű, hülye liba, és meg is meg is érdemli, hogy a bunkó pénzes barátja ennek megfelelően bánjon vele!
2016. jan. 1. 09:04
 29/36 anonim válasza:

Téged meg miféle csalódás ért?

Minden normális embernek az számít jól érezze magát a mellet akivel van. Mindenkinek más az értékrendje, és az igényei, de a szimpátia mindenkinek fontos. Engem személy szerint nem érdekelnek az anyagiak, ha nincs fűtés de a szerelemtől izzom oké. Viszont egy elkeseredett csaj lehet a gazdag sráccal kapott jómódba szeret bele. Nos, a lényeg ha téged zavar ha nincs sok pénzed, akkor az téged zavar, te tegyél érte ha képes vagy rá. Ne keress olyat akit az ilyen dolgok motiválnak(lehet te is olyan vagy, ezt nem tudom.) Szerintem ez gáz. Csak a gyáva ember reméli vagyonossal ül szemben, meg az kit a környezete tekintete frusztrál,ha meg az utóbbi hát barátairól ismerkszik meg az ember.

2016. jan. 4. 22:34
 30/36 anonim válasza:
De aruld mar el, hogy mit takar az, hogy Jófej??..
2016. jan. 6. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!