Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! NEktek volt már olyan barátotok, aki nem volt egy adonisz, se nem túl jóképű (csúnyácska volt, vagy átlagos) de még is megtetszett nektek és jártatok is vele? ŐszintéN! Kort is köszi.
Csak kíváncsi vagyok, hogy mostanság van-e valaki akinek tényleg számít a belső is nemcsak a külső!:)
,/L
én mindig csak olyanokkal jövök össze, aki a kutyának sem tetszik.(ez azért mindig örömhír nekem, mert nincs nagy konkurencia:) )és volt olyan, aki az én szememben sem volt egy nagyon helyes pasi, de igazi férfi volt számomra.
25N
Nem vagyok gazdag,nem vagyok jóképű és még csak izmos sem.Mégis egy olyan gyönyörű barátnőt szánt nekem a sors,amilyent álmaimban sem mertem volna elképzelni.
Úgyhogy ja.Kifejezetten létezhet ilyen.Kb úgy néztünk ki,mint a szépség és a szörnyeteg.Néha picit szégyelltem is magam,hogy velem kell mutatkoznia az utcán. :)
21/f
Igen volt. Nem volt ronda, de az átlag nem nézte volna egy szexi pasinak én valamiért mégis beleszerettem és onnantól oltári szexi volt nekem. És még jó is mert nem kell félteni más csajoktól (annyira xD).
19L
Eddig csak ilyen volt:D
Nalam soha nem a kulso a fontos. Ismerjuk meg elotte a belso jot es ha mar abba beleszerettel akkor a kulsobe is belefogsz. Ez ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!