Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a duci/kövér lányoknak általában a jóképű átlagos/annál izmosabb testalkatú srácok jönnek be, de a kissé túlsúlyosak meg nem?
Akik ezt teszik, azok hülyék.
Te meg általánosítasz.
Nem általánositok, csak megfigyeltem itt hogy pl:
Csaj kérdi, hogy kicsit duci attól még lehet-e pasija, meg hogy milyen pasiknak jönnek be ilyen lányok.
Visszairják hogy ne keseredjen el, a hasonló tipusú pasiknál biztos lehet sikere.
Erre visszaír hogy neki az olyanok nem jönnek be.
Én 100 kg vagyok, mégis volt helyes, izmos pasim, 1 deka felesleg nem volt rajta.
Viszont sokkal jobb egy puhább pasihoz hozzábújni.. :))
A pasiknál is így van... a kövér, igénytelen disznók mindig a csinibabákra buknak. Én biztosan nem járnék se ducival, se kövérrel. A karcsú vagy az átlagos a normális. A kövérség mögött mindig vmi gáz van, általában a lustaság, igénytelenség, stb.
L,19
Párom duckó, én is az vagyok, szóval megint megy az általánosítás. :-)
Sőt, nem egy molett ismerősöm van, akinek nem sovány, és nem is izmos barátja van. Na, tegyél itt igazságot. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!