Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a duci/kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a duci/kövér lányoknak általában a jóképű átlagos/annál izmosabb testalkatú srácok jönnek be, de a kissé túlsúlyosak meg nem?

Figyelt kérdés
És főként ezek után miért méltatlankondnak többek között itt is hogy a pasiknak miért a vékonyabb csajok tetszenek és hogy milyen igazságtalanság hogy az újságokban is a csinos csajok vannak?
2010. márc. 13. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából ugyanannyi kövér lány akar vékony barátot, mint amennyi kövér fiú akar vékony barátnőt. Nem mindegyikük, valóban, de a kövér emberek mondjuk 50%-a (fiú is, lány is) erről álmodozik.
2010. márc. 13. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Én mint 32F 180 és 81 kg próbáltam már kövéret, molett nőt, és vékonyat ami szerintem a meg mások szerint is a normális.

De azt aláírom hogy a duci nőknek a sportolt kigyúrt csávók tetszenek! Plusz a vékonyabb csávók! De a telt zsíros fickóknak nem igazán!

2010. márc. 14. 00:02
 13/17 anonim ***** válasza:
97%
Én sem tudom, hogy miért van ez, de például a 160 centimhez 67 kiló vagyok, és a kismackó alkatúak még bejönnének, de például a nagyon nagy mackók már nem. Bár nekem a vékonyak sem, mert akkor azt látnám, amilyen én nem vagyok. Amúgy meg a jóképűség relatív. De amúgy a külső csak a felszín, mert lehet valaki bármennyire is izmos, ha a fejében nincs minden rendben. 27L
2010. márc. 14. 09:27
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Én duci csaj vagyok, nem durván, de tuti nem vagyok az átlagos testalkatú. Nem értem azokat akik azt írják, hogy az ilyen csajok álmodózanak csak vékonyabb csávókról nyugodtan..Nekem 3 komoly kapcsolatom volt, most például egy 2 éves kapcsolatom van és mindegyik fiú vékonyabb testalkatú. Akkor ezzel most nagyon bezavarom a statisztikát?:S:D.. Mellesleg tetszett már teltebb pasi is. Itt semmi másról nincs szó szerintem, csak a kisugárzásról. Legfeljebb a teltebb pasiknak rosszabb a kisugárzásuk a teltségükből adódóan, mert kevésbé fogadják el önmagukat.
2010. márc. 16. 05:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, duci, és hát nem igazán jönnek be a vékony pasik, de sokuknak én igen.

A nagyon izmosat sem szeretem, senki hasán nem akarok sakkozni xD

Első sorban az arcukat nézem egyébként, és volt egy srác, aki jóval 100 kg-on felül volt (nem az izom volt túlsúlyban...), arcra kib*szott helyes, és NEM a súlya miatt nem jöttem vele, csak nagyon fiatal volt hozzám:-)

Aki kimondottan kövér, az nem tetszik, az ideálom olyan 80-110 kg közé esik.:-)

2010. márc. 17. 03:03
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

"az ideálom olyan 80-110 kg közé esik"

ez azért elég nagy különbség. Én 80 kg vagyok. Hát ha magamra dobnék 30 kilót elég érdekesen néznék ki :S

2010. márc. 20. 00:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Jó, de nem mindegy a magasság sem, meg hogy hogyan oszlik el, meg hogy alapból milyen a testalkata.

De 2 u.olyan magas pasi is nézhet ki jól attól, hogy az 1ik 80, a másik meg pl 110 kg...

2010. márc. 20. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!