Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a duci/kövér lányoknak általában a jóképű átlagos/annál izmosabb testalkatú srácok jönnek be, de a kissé túlsúlyosak meg nem?
Én mint 32F 180 és 81 kg próbáltam már kövéret, molett nőt, és vékonyat ami szerintem a meg mások szerint is a normális.
De azt aláírom hogy a duci nőknek a sportolt kigyúrt csávók tetszenek! Plusz a vékonyabb csávók! De a telt zsíros fickóknak nem igazán!
Lány vagyok, duci, és hát nem igazán jönnek be a vékony pasik, de sokuknak én igen.
A nagyon izmosat sem szeretem, senki hasán nem akarok sakkozni xD
Első sorban az arcukat nézem egyébként, és volt egy srác, aki jóval 100 kg-on felül volt (nem az izom volt túlsúlyban...), arcra kib*szott helyes, és NEM a súlya miatt nem jöttem vele, csak nagyon fiatal volt hozzám:-)
Aki kimondottan kövér, az nem tetszik, az ideálom olyan 80-110 kg közé esik.:-)
"az ideálom olyan 80-110 kg közé esik"
ez azért elég nagy különbség. Én 80 kg vagyok. Hát ha magamra dobnék 30 kilót elég érdekesen néznék ki :S
Jó, de nem mindegy a magasság sem, meg hogy hogyan oszlik el, meg hogy alapból milyen a testalkata.
De 2 u.olyan magas pasi is nézhet ki jól attól, hogy az 1ik 80, a másik meg pl 110 kg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!