Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Őszintén! Nektek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hechs20032 kérdése:

Lányok! Őszintén! Nektek egy fiúban az számít, hogy kedves, jófej, jóképű, vagy, hogy legyen pénze? ŐSZINTÉN!

Figyelt kérdés

2015. dec. 23. 17:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Legyen kedves,aranyos, vicces, szeressen

,ne csaljon meg. A pénze nem érdekel, de ne élősködjön rajtam. A külseje az ne legyen igénytelen és elég ha átlagos.

2015. dec. 23. 19:12
 12/36 anonim ***** válasza:
Nekem az összes fontos. Nem szeretném, ha folyton nekem kéne fizetnem a vacsorákat, mozikat... Szóval nekem fontos ez. Ne nézzetek felszínesnek, de azért na. Meg a külseje is fontos nekem, nem muszáj, hogy szexistennek nézzen ki, de azért ne legyen annyira csúnya (számomra). A belseje majdnem a legfontosabb ugye, szóval ja legyen kedves
2015. dec. 23. 19:26
 13/36 anonim ***** válasza:

már nem azért? de melyik tinilány (jó, a felnőtt nőket megértem...) jönne össze egy olyan fiúval, aki bunkó vele, ráadásul ronda is??

tojok rá, hogy mennyi pénze van. a gazdag fiúk meg sokszor fel is vágnak a szüleik pénzével (menő cuccok, IPhone). Persze, fontos, hogy amellett, hogy jól nézki, legyen ápolt, de ne vigye túlzásba.

2015. dec. 23. 19:39
 14/36 anonim ***** válasza:
Minden számít,kivétel a pénz! Barátom szegény családból származik,csak az a fontos,hogy szeretjük egymást! :)
2015. dec. 23. 20:22
 15/36 Kovácsiza02 válasza:
Nálam az őszinteség
2015. dec. 23. 20:58
 16/36 anonim ***** válasza:
Kedves, jofej, jokepu.
2015. dec. 23. 20:59
 17/36 anonim válasza:
Engem sohasem érdekelt a pénz, és nem is fog. Azok a dolgok már annál inkább, amiket először felsoroltál. Egy fiú/férfi nem lesz a pénztől vonzóbb, kedvesebb, humorosabb. Nem is értem, hogy egy nő hogyan tud egy olyan férfi mellett élni, akivel csak azért van együtt, mert gazdag. Szóval engem inkább az fog meg egy fiúban, hogy milyen belül (na meg egy kicsit az is, hogy hogyan néz ki, nem tagadom), és nem az, hogy mennyi pénze, mekkora háza, vagy milyen márkás ruhája van!:)
2015. dec. 23. 21:17
 18/36 anonim ***** válasza:
All in one
2015. dec. 23. 22:35
 19/36 anonim válasza:
hogy jól kijöjjünk, és hogy ne húzzon fel ötpercenként, én fizetek ha cserébe cuki marad az illető
2015. dec. 25. 15:52
 20/36 anonim ***** válasza:
Nekem az a fontos, hogy kedves, jófej, jóképű legyen és dolgozzon meg a pénzéért. Egyáltalán nem találom vonzónak ha valakinek csak úgy van a pénze és nem szorgalmas munkával szerezte meg azt.
2015. dec. 26. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!