Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű fiúknak miért mindig a csúnyább lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy a "csúnyább" lányoknak előbb van barátjuk? Én úgy gondolom hogy szép vagyok,sokszor megfordulnak utánam, suliba néznek, de nem kezdeményez senki... 15/L2015. dec. 22. 23:01
1/17 anonim válasza:
ugyan így érzek és erre én is kiváncsi vagyok
2/17 anonim válasza:
Én csúnya vagyok mégsincs senkim.Szóval ez hülyeség.
3/17 anonim válasza:
Mert nehany jokepu fiu nincs tisztaban azzal,hogy jo kepu es/vagy fel kezdemenyezni a szep lanyoknal (kb ugyanebbe a helyzetbe vagyok en is nyugi :D ) .... Vagy egyszeruen csak amiert szep vagy elkonyvel teged ku**anak vagy besorol teged is a szep pofik csoportba ahol csak a hulye tyukok talalhatoak. Es emiatt be se probalkozik az aki komoly kapcsolatra vagyik. Udv a klubban. Rank kesobb var igaz szerelem,majd ha az emberek kinottek a felszinessegbol es nem lesz ez a rendszer.. Ilyen egyszeru :) De azert sok sikert :)
4/17 anonim válasza:
Csak én érzem úgy, hogy itt valaki nagyon beképzelt?
Miből gondolod hogy te szebb vagy náluk? Szép vagy kívül is, belül is? Egy ilyen állítást nem lehet csak úgy kijelenteni.
5/17 anonim válasza:
Hoppa #3as vagyok lemaradt,hogy 14/L (nem mintha akkora jelentosege lenne,de van nehany ember aki kiuteses lesz,ha valasznal nem irok kort szoval tessek oruljel :D ;) )
7/17 anonim válasza:
Szerintem azzal semmi problema,hogy valaki meg van elegedve magaval hisz en is meg vagyok. Nem azt mondom,hogy en vagyok miss univerzum,de nem vagyok csunya, de azert ha megkerdezik,hogy mit gondolok magamrol nem azzal jovok,hogy hat en vagyok az osztaly..nem bocsanat az iskola..nem bocsanat a varos,a fold stb legszebb embere :D Na szoval nem igy.. Csak szeritnem (is) fontos az onmagunkrol alkotott osszkep.. A pro es kontrak osszegezve.. Es eleve orola van szo had legyen magarol olyan velemenyen amilyenen akar :) (Meg ez mindenkire igaz velem egyutt) ... Es az ekezetekert es helyesirasi hibakert ezer meg ezer bocsi csak gyorsan akartam irni :D
8/17 anonim válasza:
Tisztában vagyok azzal, hogy csúnya vagyok és nem is lesz olyan fiúm amilyet én álmodok. Nem értem ti hol élhettek, de az én környékemen csak szép lányok jutnak a jó csávóknak :D
9/17 anonim válasza:
Mert beképzelt vagy. Csúnyának ítélsz más embereket. Ha barátjuk van, csak nem olyan bányarémek...
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) nem vagyok beképzelt, pont hogy nincs önbizalmam,de azt látom hogy soknak tetszem,megsincs baratom..
2015. dec. 22. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!