Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A jóképű fiúknak miért mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképű fiúknak miért mindig a csúnyább lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy a "csúnyább" lányoknak előbb van barátjuk? Én úgy gondolom hogy szép vagyok,sokszor megfordulnak utánam, suliba néznek, de nem kezdeményez senki... 15/L
2015. dec. 22. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A szépség relatív..lehet, hogy nekik a te általad csúnyának titulált lányok szépek?ÉS?!

Te csak a jóképű fiúkkal tudod magad elképzelni? Átlagos szóba sem jöhet?

2015. dec. 22. 23:35
 12/17 anonim ***** válasza:
egó van 15 évesen dögivel! nem vagy szép csak beképzelt és irigy vagy a csajokra! szerintem ronda vagy azok a csajok meg szépek ennyi.....
2015. dec. 22. 23:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Szép vagyok, de mind1...mondtak már hogy mehetnek modellnek,sminkmodellnek mert szép az arcom...ugyhogy szerintem ne mondj ugy véleményt rolam ha nem is ismersz...
2015. dec. 23. 00:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Barátnőt nem elsősorban szépség miatt választ az ember, de még csak nem is kényszerből. Szerintem nem muszáj minden áron, görcsösen akarni hogy legyen valaki :D Habár jobb, ha ilyenkor éled ki magad ez is biztos. Amúgy nem igazán lehet általánosítani. Vannak fiúk akiknél például a szépség az elsődleges szempont. Ettől függetlenül ebben a korban ne igazán várj a férfinéptől nagy kezdeményezéseket :D A szépség ilyenkor csak duplán ellened dolgozik, a maradék bátorságukat is elveszi.

Válassz valakit és próbálkozz be te, valószínű nem lesz nehéz dolgod :)

2015. dec. 23. 01:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Na es a belsoddel mi a helyzet? Csak az allitolagos kulso szepsegedrol esett meg szo. Lehet,hogy egy atlagos lany sokkal jobb fej nalad,ezert hamarabb eszrevette egy helyes fiu. Peldaul,mar a kerdesedbol megallapithato,hogy kisse lenezo vagy. Bocsi,de ez jon le.

Egyszer jartam a kornyek hiresen jo pasijaval. Egy honap utan a falat kapartam tole,borzasztoan gaz volt szegeny. Vegul en,a "csunya lany" hagytam ott.

2015. dec. 23. 09:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért, mert ez kérlek szépen hülyeség, bullshit, baromság stb... Ez nem így van. Max a szép lányokhoz nem merünk oda menni, mert félünk tőlük. Pontosabban a visszautasítástól.
2015. dec. 23. 22:38
 17/17 anonim ***** válasza:

mert félünk,hogy a széplányok vissza utasítanak.

a csunyábbak biztos,hogy kapva kapnak az alkalmon(jóképű srácon),és bármit megtesznek...

2015. dec. 30. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!