Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű fiúknak miért mindig a csúnyább lányok jönnek be?
A szépség relatív..lehet, hogy nekik a te általad csúnyának titulált lányok szépek?ÉS?!
Te csak a jóképű fiúkkal tudod magad elképzelni? Átlagos szóba sem jöhet?
Barátnőt nem elsősorban szépség miatt választ az ember, de még csak nem is kényszerből. Szerintem nem muszáj minden áron, görcsösen akarni hogy legyen valaki :D Habár jobb, ha ilyenkor éled ki magad ez is biztos. Amúgy nem igazán lehet általánosítani. Vannak fiúk akiknél például a szépség az elsődleges szempont. Ettől függetlenül ebben a korban ne igazán várj a férfinéptől nagy kezdeményezéseket :D A szépség ilyenkor csak duplán ellened dolgozik, a maradék bátorságukat is elveszi.
Válassz valakit és próbálkozz be te, valószínű nem lesz nehéz dolgod :)
Na es a belsoddel mi a helyzet? Csak az allitolagos kulso szepsegedrol esett meg szo. Lehet,hogy egy atlagos lany sokkal jobb fej nalad,ezert hamarabb eszrevette egy helyes fiu. Peldaul,mar a kerdesedbol megallapithato,hogy kisse lenezo vagy. Bocsi,de ez jon le.
Egyszer jartam a kornyek hiresen jo pasijaval. Egy honap utan a falat kapartam tole,borzasztoan gaz volt szegeny. Vegul en,a "csunya lany" hagytam ott.
mert félünk,hogy a széplányok vissza utasítanak.
a csunyábbak biztos,hogy kapva kapnak az alkalmon(jóképű srácon),és bármit megtesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!