Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyiket választanátok? De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok? De őszintén.

Figyelt kérdés

A) helyes, jótestű, vicces, széparcú, aranyos viszont kissé kicsapongó és agresszív srácot

vagy

B) okos, intelligens, kissé fura, lelkizős mégis néha túl érzelgős, depresszív, ragaszkodó, kevésbé vonzó, picit ódivatú öltözködésű srácot?

2012. ápr. 30. 15:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Inkább maradnék a lányoknál, de sztem a nagytöbbség az elsőt fogja választani.
2012. ápr. 30. 15:42
 2/16 anonim ***** válasza:

Második.

De a 3. a legszimpatikusabb.

2012. ápr. 30. 15:42
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
nem értem ki akarna együttlenni egy depresszív, nem vonzó sráccal :/
2012. ápr. 30. 15:43
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Ha muszáj lenne mindenképpen akkor A. De amúgy egyiket se, az agresszív az gáz rettegnék mikor akar megverni, a lelkizős meg folyton magába lenne fordulva.
2012. ápr. 30. 15:44
 5/16 A kérdező kommentje:
tehát inkább egyiket se ?XD
2012. ápr. 30. 15:45
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

én a c-t választanám:

helyes, de nem selyemfiú. aranyos, intelligens, lelkizős. a néha depresszív esetleg beleférne és az ódivatú öltözködést is lehet jól csinálni (nem egészen értem, ez mit jelent).

gondolom, valaki a környezetedben az a-t választotta a b helyett...:)

2012. ápr. 30. 15:50
 7/16 anonim ***** válasza:

A kettőből nem lehetne összerakni egy harmadik srácot?

Okos, intelligens,helyes, kissé fura, lelkizős, vicces, aranyos, jótestű

2012. ápr. 30. 15:50
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Mindkettő gyanús, hogy idővel manipulatív elmebeteg lesz belőle. Inkább egy kiegyensúlyozottat, akiben van annyi érzelmi intelligencia, hogy ne erőszakoskodjon.
2012. ápr. 30. 15:55
 9/16 anonim ***** válasza:
45%
Mintha már láttam volna ezt a kérdést párszor...:-?
2012. ápr. 30. 15:57
 10/16 anonim ***** válasza:
77%

Utálom az agresszív, öntelt majmokat. 10-szer választanám hamarabb a másodikat a depije ellenére, mint az elsőt egyszer is.

23/N

2012. ápr. 30. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!