Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves lányok, őszintén, melyiket választanátok?
Félreértések elkerülése végett, én is csaj vagyok, de a két lehetőség közül melyiket választanátok?
Nem túl helyes (nem is ronda) pasi, kva drága BMW-vel
vagy
Helyes pasi régi Suzukival
Nálam mindenki izél hogy miért nem pénzes BMW-s csávókkal kavarok, de én nem ezt veszem figyelembe egy pasinál. Ti hogy vagytok ezzel? Az oldal anonim, úgyhogy csak őszintén.:)
hát őszintén én előbb megismerném őket, és a kevésbé nagyobb s*ggfejjel:D
de ha csak ezt a két "tulajdonságot" nézzük én is a helyesebbet választanám, ami szintén olyan felszínes mintha a pénzest, de nekem fontosabb hogy bejöjjön a pasi mint a kocsija.
őszintén?
1.nem érdekel hogy mennyi pénze van. nem érdekel ha nem k*rvahelyes:D elöbb ismerek meg egy olyan srácot akiről nem tudom hogy milyen az anyagi háttere,minthogy kutakodnák a pénzes helyes pasik után. én ez alapján nem döntök :)
2.mért törődsz mások véleményével ha neked nem olyan a stílusod mint nekik?:)
kérdezö az utolso két komented jol öszekuszáltad na nem baj:D
h a kérdésre is válaszoljak. engem nem érdekel h menyi pénze van nem az alapján döntök h egy nagyon drága BMW-je van vagy pedig egy Suzukija. nekem inkább az számit h mijen maga az ember belsöje:) nálam a pénz nem meghatározo:) na meg a mosttani barátom nem is a világ leghelyesebb pasija meg nem is olyan hü de gazdag. hanem egyteljesen átlagos srác:) de én igy szeretem öt:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!