Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves lányok, őszintén, melyiket választanátok?
Félreértések elkerülése végett, én is csaj vagyok, de a két lehetőség közül melyiket választanátok?
Nem túl helyes (nem is ronda) pasi, kva drága BMW-vel
vagy
Helyes pasi régi Suzukival
Nálam mindenki izél hogy miért nem pénzes BMW-s csávókkal kavarok, de én nem ezt veszem figyelembe egy pasinál. Ti hogy vagytok ezzel? Az oldal anonim, úgyhogy csak őszintén.:)
Annak a hozzászólónak volt igaza, hogy ebben a korban még nem azt nézik. Ez a kor valahol átmenet aközött a jól nézzen ki és a legyen sok pénze között :)
Viccet félretéve tegye fel a kezét az a hölgyemény, aki e két tulajdonság alapján bármelyiket is választaná. Ezek alapján négyfajta pasi létezik csak ugye tudod? :D
( Bocsi tudom, hogy sem korban, sem nemben nem számítok a kérdésben kompetensnek, de azért csak írtam :D )
Perszeee, tudom hogy ez édes kevés ahhoz, hogy megítéljünk valakit, és leszűrjük, akarunk e vele lenni vagy sem.:) Az a válaszoló meg elég rossz emberekkel találkozhatott, aki szerint senki sem veszi figyelembe a belsőt. Ez badarság, de ez már egy más kérdés.:)
Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy ismerősök előtt az a jó pasi aki BMWvel jár és pénzes. Sajnos már ebben a korban is. Osztálytársamat 16 éves kora óta pasiK tartják el, természetesen szexuális szolgáltatásokért cserébe.
Kérdésemben arra voltam/vagyok kíváncsi, hogy a lányok szemében egy nem túl helyes de BMWs pasi többre való e, mint egy helyes, de nem pénzes srác. Bár a kocsi alapján sem biztos hogy lehet ítélni, hisz ismerek olyat, aki hitelre vett egy drága autót, hogy villoghasson vele, közben meg szó szerint éhezik, mert amint befizeti a törlesztő részletet, el is úszott a havi fizuja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!