Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem nagyon tudom ez most mi....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagyon tudom ez most mi. Tetszik egy fiú. De bonyolult! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiu aki tetszik viszont egy nagyon kedves lanynak is, en meg nem mondtam el senkinek... Azt mindenki tudja hogy a lany szerelmes a fiuba... Es nem tudom mit csinaljak.. Nem akarom megbantani a lanyt vagy ilyesmi.. De nem latszik hogy a fiu erdeklodne a lany vagy en irantam..; egyikonk se! Ugyhogy mit csinaljak szerintetek? Kerlek ne nevessetek ki, es ertelmes valaszokat legysziiii! Koszi

2015. nov. 2. 22:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Oké!

Ez most egy választás lesz! :D

Ha elmondod a csajnak akkor nem fogja tudni elfogadni!

Ha szerelmes a srácba akkor utána nem akar majd találkozni veletek mert szarul érzi magát stb..

Szóval Barát vagy Barátnő

2015. nov. 22. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!