Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki érti ezt?
Figyelt kérdés
Mar tobb mint fel eve beszelunk es egy suliba jarunk. De ott egy szianal tobbet nem beszeltunk es neha estenkent psszeveszunk es ,,vegleg" befejeztuk egymassal de masnap reggel minden megy normalisan.. Kozbe beleszerettem de titkoltam es mondtam hogy nem meg semmi es legjobb haverok lettunk es volt egy par het amikor nem beszeltunk es psszejott egy lannyal..es akkor bevalottam neki es kiderult o is belem de nemhagyja el azert a baratnojet most.es tobb mint fel ev utan taliztunk es megcsalta velem a baratnojet de mindent megbeszelunk mi es most nemertem miert nem hagyja ott ha egyszeruen engem jobban sueret meg erezteti mondja is?2015. aug. 14. 00:03
2/5 anonim válasza:
kihasznál, játszik veled, egyszerű
3/5 anonim válasza:
Vagy kihasznál, vagy a másik lányt nem akarja megbántai, végül is ő az "igazi" barátnője. Persze azért nem szép dolog tőle.
4/5 anonim válasza:
minden bunkozas nelkul, hany evesek vagytok? egy total eretlen fiutol meg sokat ne varj
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak szorakozik veled,kihasznalja,hogy tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!