Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ember miért nem érti meg, hogy az igazira várok? 18/f
Mindig meglepődnek az emberek, ha megtudják, hogy eddig egy barátnőm se volt, egyből kombinálnak, hogy biztos valami baj van velem..... Hát, elégedett vagyok saját magammal, semmi bajom a külsőmmel, csak nem találom azt a lányt, akit eltudnék képzelni magam mellett :c
Valóban én lennék a hülye és nincs értelme várni az igazira?
Én nem várom... Mert tudom hogy olyan nincs! Csak legjobbn egymashoz passzoló.
De sajna en nem fogom megtalalni a legjobban hozzampasszolot mert felek barkinel is kezdemenyezni :/ Magatol meg nem fog jonni :(
16/f
Sok, nagyon sok olyan ember van, mint te. Akik nem a látszat kedvéért akarnak barátnőt, hanem mert tényleg igazi kapcsolatra vágynak. Én is itt vagyok 19 évesen, egyetlen barátnőm sem volt, mert akik lettek volna, azok valahogy mindig tettek olyat ellenem, ami nem tetszett.
A másik oldalról nézve a dolgokat, valóban nem egészséges egyedül lenni, mert az ember társas lény, és ha nincs társa, akkor az azt sugallja a külvilág felé, hogy valami nincs rendben. Szerintem pedig az van rendben, aki értelmesen gondolkodik ilyen téren, és nem smárol le egy lányt az első találkozón. Csak egy valamit kell jól megjegyezned, saját tapasztalatom. Ha túlságosan szeretnél barátnőt, akarod az igazit, és vársz rá, akkor az egy idő után fájdalmas dolog lesz. És utána ha jön egy változás az életedbe, ami kihat mindenre (új munkahely, iskola, bármi egyéb) akkor csak rosszabb lesz. Mert a remény az, ami meg igazán nagy kárt tud okozni az emberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!