Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tesztszik egy lány de bonyolul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesztszik egy lány de bonyolult az ügy, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval egy osztálytársamról van szó akit év elején még csak nem is ismertem, de ahogy telt múlt az idő és barátok által megismertük egymást nagyon de nagyon megkedveltem. Egyértelmű, hogy szimpatizál velem, általában ha meglát akkor odajön megölel nagyobb suliszünetek után mondja, hogy hiányoztam neki meg ilyesmik. De sajnos mire észrevettem hogy többről is szó van mint jó kis haverkodásról ő összejött egy sráccal, viszont a dolgok amiket mondtam azok még megvannak. És most tanácstalan vagyok nem tudom, hogy megcsókoljam vagy várjam meg, hogy szakítsanak. Ha tudnátok nekem segítani az naygon jó lenne :) előre is köszönöm a válaszokat :)
2015. aug. 6. 13:34
 1/5 anonim válasza:
Csak az a csaj foglalt akin fekszenek vagy gyűrű van az ujján.
2015. aug. 6. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Mond el hogy mit érzel majd húzd magadhoz és ha ekkor nem tol el magától akkor csókold meg! Sok sikert!!
2015. aug. 6. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
küldesz egy fotót meg egy címet a barátjáról és megoldjuk okosban ;)
2015. aug. 6. 15:34
 4/5 Zedricht ***** válasza:
Megyek utolsoval majd en viszem a lapatot😂
2015. aug. 6. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Csalja meg veled a barátját, jöjjetek össze, és egész kapcsolatotok alatt azon fogsz kattogni, vajon veled is olyan "hűséges" lesz-e, mint az előző párjával :D
2015. aug. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!