Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem nagyon tudom ez most mi....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagyon tudom ez most mi. Tetszik egy fiú. De bonyolult! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiu aki tetszik viszont egy nagyon kedves lanynak is, en meg nem mondtam el senkinek... Azt mindenki tudja hogy a lany szerelmes a fiuba... Es nem tudom mit csinaljak.. Nem akarom megbantani a lanyt vagy ilyesmi.. De nem latszik hogy a fiu erdeklodne a lany vagy en irantam..; egyikonk se! Ugyhogy mit csinaljak szerintetek? Kerlek ne nevessetek ki, es ertelmes valaszokat legysziiii! Koszi

2015. nov. 2. 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Menj oda a fiuhoz és beszélgess vele!

Majd a fiu választ.

De ha se téged se a másik lányt nem szereti akkor ez van. Ja és mosojogj rá, mondj neki bókokat(a fiunak)

Vagy mond meg annak a lánynak (ezt inkább ne)

vagy legyél annak a lánynak a bnője!

Sok sikert!

2015. nov. 2. 22:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálom! :)
2015. nov. 3. 08:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Lépj a fiú felé, ez esetben neki kell majd döntenie, hogy kit választ. :) De az is tényleg benne van a pakliban, hogy egyikőtöket se.

Kezdj el érdeklődni iránta, írj rá fészbúkon, köszönj neki mosolyogva, integetve mikor látod stb. :)

2015. nov. 3. 22:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Oké... De majdnem minden orán egyutt vagyunk, a lany is... En is...mindegy majd probalkozok:)
2015. nov. 4. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
mosolyogj rá órán és érd el ,hogy ő kérdezze meg a dolgot :D FB-n ne kérdezz semmi ilyet csak alap dolgokat beszélj vele a többit személyesen! Sajnos tapasztalat :D Sok sikert :D
2015. nov. 5. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Jól mondja az utolsó!

Az írj rá fészbúkont én sem úgy értettem, hogy ott beszéld ezt meg vele. Csak "haverkodj"! :)

Aztán ha látod, ő is érdeklődik irántad, akkor személyesen (de egyébként is! Ugyan mit veszíthetnél?) ,, ... egyszerű, mint az ásóbot. A sarkadra állsz, belenéző egyenesen a szemeibe, aszondod: Hé bébi, te meg én mostan randizunk, oszt ennyi a sztori. " - Lincoln Osiris

Hidd el, a fiúk is szeretik, ha tetszenek a lányoknak és ha a lány teszi meg az első lépést.

Sok sikert! :)

18/F

2015. nov. 5. 18:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Ú nagyooon köszönöm! Ma már beszélgettem vele, ugyanis tegnap egy csoportba raktak minket, ahol nagyon sokat nevettünk ( <3 ) egy másik fiún, ma is arról beszélt.. Viszont a lány ugyanazon a buszon van mint ő... Mindegy, tényleg kösziiii
2015. nov. 6. 17:11
 8/11 A kérdező kommentje:

Most sok idő eltelt és úgy veszem észre mintha egy kicsit érdeklődne irántam ..(remélem nem csak be kèpzelem!:( ) Egyébként elég jóban lettem azzal a kedves lánnyal, viszont nem akarom úgymond "hátba szúrni" hogy mikozben joban vagyunk addig meg... Értitek.:(

Most mi lenne tanácsos? Köszi

2015. nov. 20. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha úgy látod, hogy a lánnyal barátok lettetek, akkor nem is kérdéses, hogy a barátságot válaszd.

Ne is tudd meg, hogy én hogy megbántam, hogy egy lány miatt hanyagoltam a barátaimat, elvesztettem a legjobb barátomat, akit mái napig szeretném olyannak, de inkább csak haverság maradt közöttünk. :(

A barátságok tartósabban, mint a szerelmek. :)

De ha szeretnéd a fiút(is), beszéld meg a lánnyal. Komolyan. Mond neki, hogy tudom neked is tetszik, de... ez és ez van.

2015. nov. 21. 10:14
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

Majd látom hogy alakul.. ;)

2015. nov. 21. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!