Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagyon tudom ez most mi. Tetszik egy fiú. De bonyolult! Mit csináljak?
Menj oda a fiuhoz és beszélgess vele!
Majd a fiu választ.
De ha se téged se a másik lányt nem szereti akkor ez van. Ja és mosojogj rá, mondj neki bókokat(a fiunak)
Vagy mond meg annak a lánynak (ezt inkább ne)
vagy legyél annak a lánynak a bnője!
Sok sikert!
Lépj a fiú felé, ez esetben neki kell majd döntenie, hogy kit választ. :) De az is tényleg benne van a pakliban, hogy egyikőtöket se.
Kezdj el érdeklődni iránta, írj rá fészbúkon, köszönj neki mosolyogva, integetve mikor látod stb. :)
Jól mondja az utolsó!
Az írj rá fészbúkont én sem úgy értettem, hogy ott beszéld ezt meg vele. Csak "haverkodj"! :)
Aztán ha látod, ő is érdeklődik irántad, akkor személyesen (de egyébként is! Ugyan mit veszíthetnél?) ,, ... egyszerű, mint az ásóbot. A sarkadra állsz, belenéző egyenesen a szemeibe, aszondod: Hé bébi, te meg én mostan randizunk, oszt ennyi a sztori. " - Lincoln Osiris
Hidd el, a fiúk is szeretik, ha tetszenek a lányoknak és ha a lány teszi meg az első lépést.
Sok sikert! :)
18/F
Most sok idő eltelt és úgy veszem észre mintha egy kicsit érdeklődne irántam ..(remélem nem csak be kèpzelem!:( ) Egyébként elég jóban lettem azzal a kedves lánnyal, viszont nem akarom úgymond "hátba szúrni" hogy mikozben joban vagyunk addig meg... Értitek.:(
Most mi lenne tanácsos? Köszi
Ha úgy látod, hogy a lánnyal barátok lettetek, akkor nem is kérdéses, hogy a barátságot válaszd.
Ne is tudd meg, hogy én hogy megbántam, hogy egy lány miatt hanyagoltam a barátaimat, elvesztettem a legjobb barátomat, akit mái napig szeretném olyannak, de inkább csak haverság maradt közöttünk. :(
A barátságok tartósabban, mint a szerelmek. :)
De ha szeretnéd a fiút(is), beszéld meg a lánnyal. Komolyan. Mond neki, hogy tudom neked is tetszik, de... ez és ez van.
Köszi!
Majd látom hogy alakul.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!