Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb haverom belém szeretett. Elég bonyolult a helyzet. Mit tegyek?
Tehát a legjobb haverom szerelmes belém és ezt már régóta tudom. Bár még nem beszéltük meg a dolgot, mindketten úgy teszünk mintha mi sem történt volna. Eközben megismertem az egyik barátját aki megtetszett nekem. Tudom, hogy nem kezdhetek ki azzal a sráccal mert akkor a haveromnak összetöröm a szívét... Tanácstalan vagyok, ti mit tennétek a helyemben?
18/L
áh jaj volt részem hasonlóban. én össze is jöttem a legjobb barátjával. hát hogy mondjam azóta nem vagyunk barátok :D sőt az utcán egy szia és ennyi. bár nem bántam meg mert lekopott rólam. a végén már nagyon idegesített hogy mindig ott volt ahol én...
17/L
Nem vagy elég randa. Lehet férfi és nő között őszinte barátság, csak ahhoz a hölgynek förtelmes kinézetűnek kell lenni.
Inkább élvedz a helyzetet. Gondold el, én már csak azért irigyellek, mert akkor foghatod meg a saját csöcsödet, amikor csak akarod. Okos kislány pofátlanul kihasználja az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!