Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Lefekudjek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lefekudjek a barátommal?

Figyelt kérdés

Ő 16 eves lesz én pedig 15. Nagyon szeretjük egymast, de néha olyan furcsa.. Pl.: Egyszer volt olyan beszolasa(igaz nagyon folidegesitettem akkor..),hogy ha nem lesz semmi köztünk egy éven belül akk szakittani fog.. Na hat ezt nemtudom mennyire gondolta komolyan. De én persze szoba se akartam vele állni ezek utan. De rengetegszer bocsánatot kert es elmondta, hogy addig var ameddig én nemakarom. Es azota nem hozta fol nagyon ezt a temat.. De legfokebb ezen szoktunk veszekedni..

En tenyleg szeretnem vele, csak vmiért felek.. Meg még fiatalok is vagyunk.(lassan 5 honapja vagyunk egyutt) Szoval szeretnek tanácsokat kerni. A válaszokat elore is koszonoom:)

2015. okt. 16. 22:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod akkor ne dugasd fel magad vele. Mindenféle koszparaszttal összefekszetek, aztán 20 éves korotokra olyanok vagytok mint a múmia.
2015. okt. 16. 23:30
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod akkor semmiképpen se feküdj le vele. És én ezt fiú létemre mondom. Tiszta hülyének érzem magam :DDD. Viccet félretéve. Tudod ez nálunk másmilyen, máshogy vagyunk bekötve. Nem gondolta komolyan. Csak nagyon szeretné már.. És ez a részéről is érthető, mert pont abban a korban van. Viszont az első szexuális kapcsolat nagyon fontos. Ne cseszd el. Ha a te érdekedet nézem, akkor várj vele addig amíg nem érzed azt amit. Biztos sose leszel benne, az elején. Mert neked nehezebb, sok szempontból. De ha már kívánod, és annyira nem félsz akkor meg lehet próbálni. A pettinget (értsd: orális szex). Ki lehet próbálni, ha a arra felkészültnek érzed magad. De ennek két kimenetele lehet:

- Vagy nyugodtabb lesz

-Vagy mégjobban erőltetni fogja..(én erre szavaznék)

Úgy érzem, hogy erre nem lehet felkészülni igazán, ez nem egy maraton... Ezt érezni kell. Így a leírtak alapján mivel nem ismerlek nehéz eldönteni, hogy csak van benned egy kis félelem, vagy teljesen idegen tőled. Én a kettő elegyére gondolok = Még nem vagy felkészülve rá.

17 / F

2015. okt. 17. 00:12
 13/18 anonim ***** válasza:

A 00:12-es vagyok:

Annyit mondanék még, ha már megtörténik védekezzetek. Bocs hogy óvva intelek, de amit itt látok néha :D, jobban alszok ha leírom :D

2015. okt. 17. 00:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Termeszetes hogy felsz.

Nezd en azt vallom,hogy ha valaki igazan szeret megvar. Ha felsz azt jelenti meg nem allsz keszen erre a dologra en minimum 16 eves koromig varnek a helyedben. Ha a pasid meg azert elhagy mert nem dobtad csettintesre szet a labad akkor meg jol is jartal!

Szemelyes pelda: 15 voltam mikor megismertem a baratom o akkor 18 volt. En megmondtam neki, hogy 17 eves koromig nem szexelek vele mert akartam tudni,hogy tenyleg vele akarom-e elvesziteni es latni akartam kiallja-e a kapcsolatunk az ido probajat no meg hogy nem csal-e meg vagy hagy el.

Kepzeld velem maradt, vart ram ket evet. Igaz petting volt De a tenyleges aktus csak 17 eves koromban tortent. Egyikunk sem Banta meg es azota is egyutt vagyunk.

Szoval a tanacsom,hogy varj meg es akkor fekudj Le vele ha mar nem felsz majd meg kicsit idosebb lettel.

Ha ugy dontessz megis megteszed. Beszelj elobb anyuddal es mindenkepp vedekezzetek Ovszerrel ne sajnaljatok ra a penzt!

18/L

2015. okt. 17. 00:44
 15/18 A kérdező kommentje:

Ezek a valaszok nagyon sokat segitettek!!! Koszonom mindenkinek! Az utolso valaszolonak mondanam, hogy annyit nem szeretnek ense varni, de le a kalappal előttetek! Azt kívánom, sokaig legyetek meg egyutt!:)

Addig fogok varni ameddig tenyleg fel nem keszulok ra.

Es termeszetesen fogunk védekezni, errol beszéltünk is mar! Ugy gondoltam, ha fel evesek leszünk, akkor történik meg(de ezt majd az idő eldönti, meg rajtam is mulik)

2015. okt. 17. 13:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyes csajoknak akkora dicsőség ha megb..szatják magukat mint egy diplomaosztó.
2015. okt. 17. 15:43
 17/18 anonim válasza:

Igaz, nem mai a kérdés, de hátha tudok "segíteni".

Ahogy előttem is leírták, tényleg fontos, hogy te mit érzel, és szeretnéd-e a dolgot, ezt női oldalról nem tudom körülírni, ti valahogy máshogyan gondolkodtok ebben a témában mint mi férfiak, mondjuk megértem, elvégre mégis ti adjátok oda magatokat a és nem pedig fordítva.

Ha majd eljutsz oda, hogy csak egy kis természetes félsz lesz benned az újdonsággal szemben és nem pedig a pároddal szemben akkor lesz itt az ideje az együttlétnek. legalábbis én így gondolom :)

2015. okt. 18. 19:15
 18/18 A kérdező kommentje:

Ez tenyleg nagyon igaz!!:)

Segített!

Koszonoooom szepen!:)

2015. okt. 23. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!