Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Lefekudjek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lefekudjek a barátommal?

Figyelt kérdés

Ő 16 eves lesz én pedig 15. Nagyon szeretjük egymast, de néha olyan furcsa.. Pl.: Egyszer volt olyan beszolasa(igaz nagyon folidegesitettem akkor..),hogy ha nem lesz semmi köztünk egy éven belül akk szakittani fog.. Na hat ezt nemtudom mennyire gondolta komolyan. De én persze szoba se akartam vele állni ezek utan. De rengetegszer bocsánatot kert es elmondta, hogy addig var ameddig én nemakarom. Es azota nem hozta fol nagyon ezt a temat.. De legfokebb ezen szoktunk veszekedni..

En tenyleg szeretnem vele, csak vmiért felek.. Meg még fiatalok is vagyunk.(lassan 5 honapja vagyunk egyutt) Szoval szeretnek tanácsokat kerni. A válaszokat elore is koszonoom:)

2015. okt. 16. 22:32
1 2
 1/18 anonim válasza:
42%
Ha Te úgy érzed, hogy igazán szereted és le akarsz, akkor feküdj. Nehogy már egy idegen határozza meg hogy lefekszel-e vele, vagy nem, a Te életed, a Te döntésed.
2015. okt. 16. 22:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan várhatsz még pár hónapot,ha úgy érzed,hogy neked még időre van szükséged, ha addig meg lelép,akkor örülhetsz is,hogy nem feküdtél le vele. Amíg nem érzed magad arra,hogy készen állsz,akkor az azt jelenti,hogy még nincs itt az ideje. A másik dolog meg,hogy az első elég meghatározó,szóval nem szerencsés,ha rossz élmények társulnak hozzá (mert te nem akartad pl)
2015. okt. 16. 22:34
 3/18 anonim ***** válasza:

Olvass el ismeretterjesztő irományokat a szexről.

Neki állandó késztetése van a szexre, míg a lányok jobban bírják a "megvonást"! De pl. a petting olyan játék, amivel át lehet hidalni pár évet, amíg az igazi szexnek el jön az ideje!

És mindenki jól jár!

2015. okt. 16. 22:37
 4/18 A kérdező kommentje:

De ez normalis hogy ennyire felek?:\

Tudom, hogy az én dontesem, csak kivancsi vagyok masok véleményére is:)

Koszonom!

2015. okt. 16. 22:39
 5/18 A kérdező kommentje:
Ő akkor is akarja.. De én még meglennék a szex nelkul..
2015. okt. 16. 22:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, teljesen normális hogy félsz tőle :) Ha nem vagy rá készen, akkor tényleg ne tegyétek, ha szeret akkor pedig meg is fogja érteni, ha nem értené meg esetleg, akkor meg az van, ahogy a #2-es válaszoló leírta. Valóban fiatal vagy még nagyon, szerintem is a legjobb döntés ha vártok még vele amíg úgy érzed, hogy már fel leszel rá készülve, de addig semmiképpen ne.
2015. okt. 16. 22:45
 7/18 A kérdező kommentje:

Tudom, es ertem:)

De afelől nincs ketsegem, hogy nem szeret.. Csak annyi talan, hogy fiubol van. De mindenképp várok amig 100%-osan biztos nem vagyok benne!

2015. okt. 16. 22:50
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Úgyis lapátra tesz ha dugtok ha nem.
2015. okt. 16. 23:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Pettingeljetek pár hónapig. Az segít feloldódni és nem fogsz annyira félni.
2015. okt. 16. 23:20
 10/18 anonim ***** válasza:
Igen azt jól teszed, szerintem is várj addig :)
2015. okt. 16. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!