Szerintetek lefekudjek a baratommal? 13/L
Figyelt kérdés
Igaz hogy 13 eves vagyok a baratom 15 lesz es o mar szeretne ha meglenne az elso en is ugy erzem hogy nem lenne korai de nem szeretnem elkapkodni, azt se szeretnem hogy ez miatt rosszabb legyen a kapcsolatunk. Szerintetek micsinaljak? Elore is koszonom a valaszokat!:)2015. ápr. 10. 23:00
1/40 anonim válasza:
Lődd le magad, ha 13 évesen ilyeneken gondolkozol. Amúgy meg 14 alatt liliomtiprásnak számít. Ez mond valamit?
3/40 anonim válasza:
Szerintem ne feküdj le vele még. Pettingeltetek már? Meddig jutottatok? Mióta vagytok együtt?
4/40 anonim válasza:
Kislányom! Mondtam, hogy nem szabad, jól fel b*sz, aztán terhes leszel.
7/40 anonim válasza:
Hüüülye Picccsa, mit akarsz még? ha ezért dobna, hogy kisgyerekként nem fekszel le vele, akkor semmit nem ér a kapcsolatotok. most eldobni, ahelyett hogy akkor mikor tényleg jó lenne.. Milyen nyomorúlt világ ez?
8/40 anonim válasza:
Ne!
13 évesen még nem kapcsolatban vagy, diákszerelemben!
Nem kapcsolatban vagy, bár te azt hiszed! A kérdésedből ez teljesen világosan süt.
Szóval nem.
10/40 October15 válasza:
1.: Bevallom... nem vagyok gyakorló pedofil :( de Viktátor nem 12-re módosította? Tudod a sukártársaink miatt..
Kérdező: "nem szeretnem elkapkodni, azt se szeretnem hogy ez miatt rosszabb legyen a kapcsolatunk." Ez gyakorlatilag a definíciója a korainak. :D [13 vagy remélem ismered a definíció fogalmát..]
Petting? DA FAK?! 13?! Egyáltalán miért van pasija?:) 13 vs 15... csak nekem gyanús? M1 max meglesz neki aztán bb... igazából nekem ugyan m1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!