Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek lefekudjek a...

Szerintetek lefekudjek a baratommal? 13/L

Figyelt kérdés
Igaz hogy 13 eves vagyok a baratom 15 lesz es o mar szeretne ha meglenne az elso en is ugy erzem hogy nem lenne korai de nem szeretnem elkapkodni, azt se szeretnem hogy ez miatt rosszabb legyen a kapcsolatunk. Szerintetek micsinaljak? Elore is koszonom a valaszokat!:)

2015. ápr. 10. 23:00
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze! Rég elmúltál már nagycsoportos...
2015. ápr. 10. 23:06
 12/40 anonim ***** válasza:

Ha ez egy kamu kérdés: NEM VAGY VICCES!

Ha pedig nem: ne feküdj le vele! Még korai lenne , és, ha tényleg szeret, megérti, hogy még fiatal vagy... ha pedig nem, akkor nem érdemel meg téged... azonkívül, a fiúknak később általában nem annyira imponál

( szerintem), ha egy lány korán vesztette el a szüzességét... :/

Szóval, ha a kérdés nem kamu: várj még vele!:D

2015. ápr. 10. 23:06
 13/40 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Es en tenyleg nem szeretnem el kapkodni! Csak mar volt olyan baratnom is aki elvesztette nem is olyan reg.. Es ugy erzem hogy ez egy ido utan ciki lesz a badatomnak hogy o meg szuz.
2015. ápr. 10. 23:20
 14/40 anonim ***** válasza:
2%

Nos, ribikém, tudom, hogy azért írtad ki a kérdést, hogy mutasd mindenkinek, hogy hű, de menő vagy, hogy a 2 évvel idősebb pasiddal dugni készülsz, amikor te is tudod, hogy igentfogsz neki mondani, csak azért írtad ki, hogy menőzz, de sajnos nem sikerült.

Nem nagy ügy, csajszika, én is egy kis 13 éves óvodás vakarék voltam, amikor lefeküdtem egy nálam 3 évvel idősebb pasival, aki mellesleg másfél órája ment haza, tehát méf mindig együtt vagyunk.

Szarul menőzöl, r!banc, gagyi vagy.

15/L

2015. ápr. 10. 23:21
 15/40 A kérdező kommentje:
Na figyelj egyatalan nem menozni akarok! Csak kivancsi voltam hogy masoknak errol mi a velemenyuk! Es eggyatalan nem biztos hogy igent mondok neki.
2015. ápr. 10. 23:25
 16/40 anonim ***** válasza:
0%
Oké, de ezzel csak azt akartam mondani, hogy NEM te vagy az egyetlen 13 éves lány, aki szexel, szóval nem érdemes vele felvágni.
2015. ápr. 10. 23:31
 17/40 A kérdező kommentje:
Jo en nem vagok fel vele! Tudom hogy vannak rajtam kivul egy joparan!
2015. ápr. 10. 23:33
 18/40 anonim ***** válasza:
0%

Hát igen, például én...

Te csajszi. Mióta jártok...? Ő engem másfél hónap után dugott meg!!! xoxo

2015. ápr. 10. 23:38
 19/40 degurl válasza:
100%
Dehogyis. Kva korai
2015. ápr. 10. 23:40
 20/40 A kérdező kommentje:
3 honapja. De regebb ota ismerjuk mar egymast:)
2015. ápr. 10. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!