Igaz hogy 13 eves vagyok a baratom 15 lesz es o mar szeretne ha meglenne az elso en is ugy erzem hogy nem lenne korai de nem szeretnem elkapkodni, azt se szeretnem hogy ez miatt rosszabb legyen a kapcsolatunk. Szerintetek micsinaljak? Elore is koszonom a valaszokat!:)
Egyrészt: semmilyen korban nem ciki szűznek lenni, bár tény és való, hogy egy bizonyos kor után már nem nagyon szokás reklámozni. De ez a kor nem a 15 év, szóval ha ezzel jönne neked, akkor egy önző szemét.
Másrészt: nagyon fiatal vagy még. A három hónapos kapcsolat sem valami sok. Tudom, most annak tűnik, de hidd el, nem az.
Szerintem még évekig nem kéne szexelned, szóval legközelebb három év múlva gondolkodj el ezen, addig felejtsd is el.
2015. ápr. 11. 23:59
32/40 anonim válasza:
Egy 15 éves fiúnak nehogy már gáz legyen, hogy még szűz.:D Ami viszont téged illet, kérdező, ha készen állnál, fel sem merülne benned, hogy kérdezgess másokat. Személyes véleményem szerint 17-19 éves korban lenne ideális elveszíteni, számold ki, mennyit kell várnod hozzá minimálisan.:D
2015. ápr. 12. 00:09
33/40 anonim válasza:
"ha készen állnál, fel sem merülne benned, hogy kérdezgess másokat"
Szerintem ez egy nagy kulcsmondata az egésznek. Ebbe még nem vagy biztos,, rettenetesen fiatal vagy, így ne tedd meg.
2015. ápr. 12. 12:27
34/40 anonim válasza:
o.O
Sztem feküdjetek le...aludni.
2015. ápr. 15. 10:39
35/40 anonim válasza:
Csak akkor ha úgy érzed szerelmes vagy belé és szereted 13/L
2015. ápr. 20. 17:59
36/40 anonim válasza:
Ez a lehető legócskább tanács, kedves utolsó. Mindenki úgy érzi, hogy szerelmes, sőt mindenki úgy érzi, hogy az aktuális szerelem a legnagyobb, legerősebb, legszentebb érzés, ami valaha is létezett ezen a sártekén. Aztán az esetek döntő többségében utólag kiderül, hogy felejthető kis momentum volt csupán, és csak 1-2% az, ami túléli a törvényeket.
2015. ápr. 21. 07:23
37/40 anonim válasza:
Nyugi van kislány!!
Én 14 vagyok, és a barátom 16, szóval nyugi!!
Én már elvesztettem vele!
De te ne kapkodd el... én megbántam! Hiába szeretem mindennél jobban.. attól még hiba volt... mert most meg az jár a fejembe, hogy mivan ha nem is szeret igazán, csak ennyire kelletem neki? de ha meg szakít velem, akkor meg így jártam.. :)
2015. máj. 18. 19:43
38/40 anonim válasza:
Meghulyultel edes gyermekem?
2015. jún. 4. 14:53
39/40 anonim válasza:
Dumalnak itt mindenfélét de egy dologra orientálodjál hogy fiatal vagy most csak hip hop elkapkodva hogy nehogy otthagyjon ? Tudod mit vár jon és ha vár akkor vajon még tovabb mert ha kellesz neki és szeret akkor kitartás melletted ha csak dugni akar Ne telegyél az eszköz ehhez met Utanna jo volt Nem volt jo föleg TE szürke vagy Sok élmény neki Nem lessz csak egy gyors spriccel és összemaszatol aztán ha Nem vigyáz akkor TE terhes lehetsz, na ettöl ovakodj.....mert utas a a fickô jön megy másokkal ismerkedik egy masik lányba is bele martial a fütyijét az esetleg gyakorlottabb lessz ott leragad te meg ott maradsz hoppon és rá vársz ezek olyan dolgok lelkes hogy pont ezert vagy még fiatal de Nem akarnak megbánta I érettlen hogy lekiekben ebbe bele menjél. Keverjetek jarjatok. Ez jo ha rád Jön és a figuratively is rá jön a fickosság levezetitek az ingest akár egymas simogatásával vagy kézzel segitetek egymásnak aztan az idö igazolva majd hogy ez a fiu megérett arra hogy veled komoly kapcsolatba legyen.....erre figyelj ex honapot mulva is erre figyelj hog még mindig annyira kellemes egymásnak? TE is szereted annyira vagy kölcsônös ez? Ne siess egy buta lépessel meggondolatlanul az egész életet tönkre tehetem akár it is igér a fiu mert. Be van gerjedv és dugni akar TE ennél legyél Okossabb és megfontoltabb! Ha most megdug az jogilag is megfontolando mert liliomtiprásnak szamithat és gondolom Nem kell egy büntetett elöéletü fiatalkoru bünözö társnak ! Ha Nem is beszélsz rôlla de évek mulva is elö ehesek ez ügyböl kifolyôlag foleg ha terhes leszel....használd az érzed és legyél okos ha nehezedre is esik az hogy a fiûnak nincsen ennyi eszre at felfogni azt azzal lehet magyarázni hogy sajnos a jo Isten Nem ad ott elég vért a férfiaknak mert az eszük akkor dolgozik ha vér van benne de ha a vér lefolyik a centrifugális erö miatt a farkinca akkor a Farouk megtellik vérrel és fel áll de nincsen annyi vér ezálltal az eszükben hogy kontrolálnimtudják a farkukat met és meg áll ha a Farok fel áll! Erre orientálodj hogy ha szeret Carson ha meg kapkod és siettet akkor mehet lessz más aki majd türelessebb lessz és jobban figyel rád ami azt igazolva hogy érettebb és jobban megfontoltan cselekszik!
2015. dec. 18. 04:05
40/40 anonim válasza:
Hülye vagy?
Ezt valaki olyannak tartogasd aki megérdemli!
Szerintem iszonyat gáz,ha valaki fiatalon veszíti el. Várj még pár évet (min.3-at) és akkor is megfontoltan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!