Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefekudjek a baratommal? Nem...

Lefekudjek a baratommal? Nem vagyok tul fiatal?

Figyelt kérdés
en 16 eves vagyok,mar 1 ev s egy par honapja h egyutt vagyok a baratommal(o is 16),nagyon szeretjuk egymast.O turelmesen var addig amig raszanom magam,de azert szeretnem ha velemenyt mondanatok arrol,hogy mit tegyek..nem vagyok tul fiatal??elore is koszi:-)
2010. ápr. 5. 23:42
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
fiatalnak fiatal vagy. de te tod.
2010. ápr. 5. 23:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
a korba már belefér, de ha úgy érzed, még nem vagy kész, (és szerintem úgy érzed, különben nem írtál volna) akkor még várj.
2010. ápr. 5. 23:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szinte gyerekek vagytok még mindketten. tájékozódjatok mindenről, VÉDEKEZZETEK és figyeljetek arra h ne szakadjon ki a gumi
2010. ápr. 5. 23:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

háát ha már itt megkérdezed akkor mát nem vagy benne biztos és nem vagy rá teljesen felkészülve

és én azt mondom akkor feküdj le vele,ha már nem lesz benned az a kérdés h nem vagyok ehhez még túl fiatal! :)

de ha szeretitek egymást,és kívánjátok akkor miért ne?!

de jól gondold meg nehogy megbánd!:)

2010. ápr. 5. 23:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ez egy hülye kérdés, neked kell érezned mikor nőttél már fel a "feladathoz".
2010. ápr. 5. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
még egy kicsit fiatal vagy és ha felmerülnek benned ilyen kérdések akkor várnod kell még majd ha eljött az ideje biztos leszel, és nem kell először lefeküdni vannak először ismerjétek meg egymás testét;)
2010. ápr. 5. 23:56
 7/9 anonim válasza:
100%

attól még hogy mások már 14 ! évesen is kufircolnak nem kell attól nektek is.

Szerintem még fiatalok vagytok a dologhoz. később majd úgyis rájöttök .

2010. ápr. 6. 00:40
 8/9 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem pont benne vagy a korban ,de az se jó ha sokáig húzod az időt mert még a végén kiámbrándul belőled a barátod...de ezt már bőven túllépten a több mint 1 évvel...hogy bírtad ki eddig sex nélkül? nemtudom elképzelni
2010. ápr. 6. 00:43
 9/9 anonim ***** válasza:

akkora egy faszok vannak itt :@:@:@ minek kell olyat írni h terhes? nem értem... nem is az a kérdés meg semmi.. tod ezt hívják off-nak...nem azt kérdezte hülye...legyél te terhes vagy ha nem csaj vagy akk meg száradjon le

meg sztem nem fog kiábrándulni ha téll szereti...

és sztem is ha úgy érzed csak akkor

2010. ápr. 6. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!