Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek lefekudjek a...

Szerintetek lefekudjek a baratommal? 13/L

Figyelt kérdés
Igaz hogy 13 eves vagyok a baratom 15 lesz es o mar szeretne ha meglenne az elso en is ugy erzem hogy nem lenne korai de nem szeretnem elkapkodni, azt se szeretnem hogy ez miatt rosszabb legyen a kapcsolatunk. Szerintetek micsinaljak? Elore is koszonom a valaszokat!:)

2015. ápr. 10. 23:00
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

Hát jó. A mi szexszünk, emlékszem, 2013. December 3-án éjszaka volt.

Tyűh, felejthetetlen volt...

2015. ápr. 10. 23:45
 22/40 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem:)
2015. ápr. 10. 23:45
 23/40 October15 ***** válasza:
84%

kérdező: csak megsúgom, hogy ő idiótaságába akkor volt utoljára valami mikor az anyja kúpot dugott a seggébe.. ne vedd alapul. :D

Amúgy 15 évesen nehogy gáz legyen már neki, hogy szűz az már inkább gáz, hogy egy 13 éves kislányt akar megdugni... jobb helyeken [pl nálunk] ezért a fogát kivernék. :D

2015. ápr. 11. 00:02
 24/40 October15 ***** válasza:
88%
Bár gyorsan le kell szögezni, hogy ez fehér környék.. szóval ha eltérő kultúrába tartoztok akkor nem szóltam ott 13 évesen min 2 gyerek az elvárás. :D
2015. ápr. 11. 00:04
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Én sem helyeslem. Nem tudom, hogy ezekkel a mai gyerekekkel mi van, hogy ilyeneken gondolkodnak ennyi idősen. Talán valahogy mások genetikailag, vagy micsoda lehet velük?
2015. ápr. 11. 01:27
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Istenem ez annyira ciki gyerekek! Szexelni nem menozesbol szexelunk! Kielt p*csakent akartok meghalni? Hidd el, nagyon szanalmas, ha ennyi idosen veszited el, sot en mar ezrt is sajnallak, hogy ennyi idosen megfordult a fejedben:(
2015. ápr. 11. 06:52
 27/40 anonim válasza:
100%
Meg ne tedd..úgy is megbánod ha most teszed meg várj még pár évet. Az ilyet meg ott kell hagyni minden helyzetből meg fog bántani szerintem ha neki adod lehet csak átbasz és otthagy vagy ha nem adod neki akkor meg azért. Szóval szerintem döntsd el te melyik fájna jobban és úgy cselekedj.
2015. ápr. 11. 10:42
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen szűz egy fiú? Azta ez aztán tényleg rettenetesen égő. Várj, neked is az lesz ha nem teszed meg gyorsan. Hajjaj.

Kis csillag, én 15 évesen jöttem össze a barátommal és baromi korainak tartottam az együttlétet, de a 16 szülinapom után pár nappal megtörtént spontán. A barátom nem erőltetett semmit, hagyta hogy én kívánjam meg az egészet, ő csak várt, addig meg játszadoztunk (petting).

Ő egyáltalán nem tartotta magát gáznak, már az elvei alapján sem, 1 hét járás után már tudtam, hogy még szűz.

De ő nem 15 16 éves volt, hanem akkorra már 18.

Szerintem ez egy tök természetes dolog. Ne azért feküdj le vele, hogy neki ne legyen gáz a szüzesség (ami inkább erény mint gázság ebben a korban, főleg neked, női nemed miatt).

Amúgy meg ha 13 is vagy, tudhatnád, hogy ha éreznéd azt ami neked biztosan bizonyítaná, hogy akarod, te akarod szívből, akkor nem tennél fel ilyen kérdést. MÉG BIZONYTALAN VAGY, így NE TEDD MEG!

Majd ha szívből érzed és nem tartod korainak, ha megbízol a barátodban, ha a tisztelet kölcsönös és komolyak a szándékai és jártok még több hónapot.

Annyi még, hogy nálam 7 hónap együttlét után következett el az első. A kapcsolat annyira komoly, hogy most is tart és még nagyon sokáig el is fog, talán mindvégig.

Kívánom ezt neked is.

2015. ápr. 11. 13:08
 29/40 anonim válasza:
100%
JÉZUS ÚRISTEN!!! Mit művelsz???? Teljesen elment az eszed??? Nincs neked anyukád hogy megfékezzen?? 14 éves kor alatt nem is törvényes! Azonnal vetsd el az ötletet, nem lenne jó neked az biztos, főleg nem utána. A ,,barátod“ is egy pedofil ha meg akar dugni 15 évesen. Már eleve a 15 korai szerintem, de 13?!?!
2015. ápr. 11. 17:27
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan, élvezzétek az életet amíg lehet.
2015. ápr. 11. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!