Szerintetek lefekudjek a baratommal? 13/L
Hát jó. A mi szexszünk, emlékszem, 2013. December 3-án éjszaka volt.
Tyűh, felejthetetlen volt...
kérdező: csak megsúgom, hogy ő idiótaságába akkor volt utoljára valami mikor az anyja kúpot dugott a seggébe.. ne vedd alapul. :D
Amúgy 15 évesen nehogy gáz legyen már neki, hogy szűz az már inkább gáz, hogy egy 13 éves kislányt akar megdugni... jobb helyeken [pl nálunk] ezért a fogát kivernék. :D
15 évesen szűz egy fiú? Azta ez aztán tényleg rettenetesen égő. Várj, neked is az lesz ha nem teszed meg gyorsan. Hajjaj.
Kis csillag, én 15 évesen jöttem össze a barátommal és baromi korainak tartottam az együttlétet, de a 16 szülinapom után pár nappal megtörtént spontán. A barátom nem erőltetett semmit, hagyta hogy én kívánjam meg az egészet, ő csak várt, addig meg játszadoztunk (petting).
Ő egyáltalán nem tartotta magát gáznak, már az elvei alapján sem, 1 hét járás után már tudtam, hogy még szűz.
De ő nem 15 16 éves volt, hanem akkorra már 18.
Szerintem ez egy tök természetes dolog. Ne azért feküdj le vele, hogy neki ne legyen gáz a szüzesség (ami inkább erény mint gázság ebben a korban, főleg neked, női nemed miatt).
Amúgy meg ha 13 is vagy, tudhatnád, hogy ha éreznéd azt ami neked biztosan bizonyítaná, hogy akarod, te akarod szívből, akkor nem tennél fel ilyen kérdést. MÉG BIZONYTALAN VAGY, így NE TEDD MEG!
Majd ha szívből érzed és nem tartod korainak, ha megbízol a barátodban, ha a tisztelet kölcsönös és komolyak a szándékai és jártok még több hónapot.
Annyi még, hogy nálam 7 hónap együttlét után következett el az első. A kapcsolat annyira komoly, hogy most is tart és még nagyon sokáig el is fog, talán mindvégig.
Kívánom ezt neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!