Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szinte nai szinten veszekedünk a semmin. Hogy javíthatunk ezen?
Figyelt kérdés
Ahh az a baj,hogy mindeketten nagyon fĺtékenyek és makacsak vagyunk...én vagyok az aki mindig fut 2perc után hogy béküljünk és ha ideges akkor mindig rávágja hogy "hagyjál" vagy hogy "soha többet nem írok" néha egy szó miatt megsértődik és úgyérzem ezen változtatnunk kéne bár nem tudom hogy...elég sokszor megpróbáltam már azt hogy elmondtam hogy ne vesszünk össze hülyeségeken és értsük meg egymást de az adott pillanatban mindketten elfelejtünk ezt és próbálunk mégjobban rákontrázni a másikra.Soha nem volt olyan hogy napokig nem beszéltünk egymással..mindig csak órákig tartott a nagy harag,hiszen rettenetesen szeretjük egymást..2015. okt. 10. 08:20
2/4 anonim válasza:
Próbáljatok kevesebbet haragudni egymásra, kedvesebbnek lenni.. Ha megsértődött ne vissza szólni hogy ta vagy a hibás , hanem mar akkor megölelni, kibékíteni őt.. valami ilyen apróságok is segíthetnek sokat.. mi is így voltunk a barátommal kb 2 honapig. Most is veszekszünk de lényegesen kevesebbet..
4/4 anonim válasza:
Javítani úgy lehet hogy a napi veszekedéseket óránkéntire sűrítitek!
A szexuális kielégületlenség feszültséget okoz!
A barátoddal játsszatok pettinget, és mindjárt jobb lesz a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!