Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi az esélye, hogy anyukám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy anyukám egy év járás után engedi, hogy a barátommal aludjak? 14/L és 17/F

Figyelt kérdés
Én lassan 14,5 vagyok, barátom 17,5. 13,5 évesen kezdtem el járni vele.
2015. szept. 27. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
ezt talán anyukádtól kellene megkérdezni:D
2015. szept. 27. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha már úgy is jársz vele akkor miért ne.Hisz szereted és ezt ő is biztos látja.

14L

2015. szept. 27. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
21%

Te vagy a szánalom megtestesítője. Netalántán szűz vagy? Úristen!

Eszedbe ne jusson!

2015. szept. 27. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én szüleim nem engedték, pedig nekik is világosan megmondtam, hogy nem lefeküdni akarunk, csak az utazást megspórolni és együtt lenni. Ugyanígy egy év után, csak mi 18 évesek voltunk...Szóval anyukádat kérdezd, mi nem tudhatjuk.
2015. szept. 27. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
37%

0% Ha az anyukad lennek max azt engednem meg,hogy a srac nalunk aludjon de a kanapen. Filmeztek elvagytok de este te szepen a szobacskadban egyedul alszol.

En 15 evesen ismertem meg a baratom es 16,5 eves koromig nem alhattam vele, akkor ia csak a nappaliban,hogy szem elott legyunk bar az en szuleim nem nagyon szoltak bele hogy mikor mit csinalok. De mi 17 eves koromig nem aludtunk egyedul egy szobaban kettesben.

18/L

2015. szept. 27. 23:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ott kezdődik a baj, hogy egy 15 és egy 18 é es embernek mások az elvárásai és igényei egy kapcsolatban.
2015. szept. 28. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!