Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Megismerkedtem egy török férfival. Hogyan tovább?
Eleve egy hazugságra (kor: 23 év) épített kapcsolat nagyon tartós lesz ugye? Nehogymár a férfi legyen a hibás - ő felnőttként kezel viszont abban nagyon hibás, hogy nem vette észre, hogy mindez csak kamu. Lehet h öregebbnek nézel ki, de nem hogy magyar 31évessel kezdtél hanem egyből külföldi törökkel. Egyből a mélybe ugrasz? Durva.
Én sokféle törököt ismertem. A legrosszabbakat de a legjobbakat is - sok-sok embert tényleg. Azzal, hogy ő mondja, hogy menj ki hozzá, az egyelőre nem sok jót mutat róla. Te még kislány vagy. Valld be hogy eddig hazudtál, ha esze van a férfinak, tipli. Mert egy kapcsolat úgy működik, hogy őszintén csinálja az ember. Ha neked jön meg az eszed, tipli.
Öreg kiélt kan hozzád képest. Azzal nem leszel menőbb h ilyen az ürge. Nem fog elvenni, ha egyből azt mondja, hogy menj ki hozzá, és gondolom neked sem az a célod h 16 évesen feleség legyél. Tényleg nem értelek. EZ halálkomoly.
1. Hogy lehet valaki interneten keresztül szerelmes?
2. Olvass utána a férfiak és nők szerepének a török kultúrában! Igen, mézes mázosak a török férfiak, de nagy nőcsábászok és náluk a nők másodrendűek. Nagyon nem szeretnél te abba a kultúrába beházasodni.
3. Azt mondja, amit hallani szeretnél. Simán lehet, hogy levágta a korodat, de ő csak örül a tini húsnak.
Keress korban hozzád illő srácot a közeledben, akivel együtt is tudsz lenni!
A 2-es válaszolótól kérdezném, hogy miért evidens hogy lelép, és csak hülyíti a nőket, akkor is ha nem a pénzre vagy az eu-s vízumra utazik?
Szóval, miért éri meg neki csak a "hecc" kedvéért előadni a hősszerelmest? Szerintem a numeráért sem éri meg, helyben is vannak nyilván dönthető csajok, de ha már külföldit akar, akkor a környébeli országokban logikusabb lenne "hódítani".
13: Én ugyan nem a 2-es vagyok, de a válasz egyszerű.
Egyszerre 100 vasat is tart a tűzben. Biztos lehetsz benne, hogy otthon is meg a környező országokban is húzza éppen elég naív liba agyát, hogy beléjük "szerelmes". Aztán ezek közül elkapja 1-2 numerára és meghúzza azt a pár tucatnyit, amelyik a legjobban hülyíthető.
Miért pont egy magyar tinilányt hagya ki a pillangógyűjteményéből, ha már ennyire úgyse válogat???
13-as vagyok.
Lehet kezdem érteni a 14 és 15 válasz alapján...a lényeg az, hogy a nagy többség mindig több vasat tart a tűzben, nem erősségük a hűség.
Akkor is ha "szerelmes".
Amúgy eszembe jutott egy cikk, 1 vagy 2 éves, a lényeg az volt, hogy egy közvéleménykutatásban kérdezték meg a török nőket, és valami egész nagy százalék nem tartja bajnak ha a férjük félrelép, nem csinál belőle gondot, kvázi a házasság velejárójaként gondolják.
A mentalitásbeli és kulturális különbségeket nehezebb áthidalni mint gondolnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!