Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » SOS! Megismerkedtem egy török...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Megismerkedtem egy török férfival. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy török férfival interneten keresztül.Már első látásra belészerettem,de nagyon féltem,hogy elutasítana,a korom miatt,ezért azt hazudtam.hogy 23 éves vagyok,közben pedig csak 16.Tudom nem kellett volna utólag már bánom is.Mindig csak rágondolok,nem tudok koncentrálni semmire.Szívesen találkoznék vele,de Törökország messze van,meg a 18-at mindenképp megvárnám,de nuku végzettséggel.Ő 31 éves.Nem érdekel a korkülönbség.Tanácstalan vagyok,mit csináljak?

2015. aug. 10. 17:39
1 2
 11/16 anonim válasza:

Eleve egy hazugságra (kor: 23 év) épített kapcsolat nagyon tartós lesz ugye? Nehogymár a férfi legyen a hibás - ő felnőttként kezel viszont abban nagyon hibás, hogy nem vette észre, hogy mindez csak kamu. Lehet h öregebbnek nézel ki, de nem hogy magyar 31évessel kezdtél hanem egyből külföldi törökkel. Egyből a mélybe ugrasz? Durva.

Én sokféle törököt ismertem. A legrosszabbakat de a legjobbakat is - sok-sok embert tényleg. Azzal, hogy ő mondja, hogy menj ki hozzá, az egyelőre nem sok jót mutat róla. Te még kislány vagy. Valld be hogy eddig hazudtál, ha esze van a férfinak, tipli. Mert egy kapcsolat úgy működik, hogy őszintén csinálja az ember. Ha neked jön meg az eszed, tipli.

Öreg kiélt kan hozzád képest. Azzal nem leszel menőbb h ilyen az ürge. Nem fog elvenni, ha egyből azt mondja, hogy menj ki hozzá, és gondolom neked sem az a célod h 16 évesen feleség legyél. Tényleg nem értelek. EZ halálkomoly.

2015. aug. 11. 07:45
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

1. Hogy lehet valaki interneten keresztül szerelmes?

2. Olvass utána a férfiak és nők szerepének a török kultúrában! Igen, mézes mázosak a török férfiak, de nagy nőcsábászok és náluk a nők másodrendűek. Nagyon nem szeretnél te abba a kultúrába beházasodni.

3. Azt mondja, amit hallani szeretnél. Simán lehet, hogy levágta a korodat, de ő csak örül a tini húsnak.

Keress korban hozzád illő srácot a közeledben, akivel együtt is tudsz lenni!

2015. aug. 11. 09:24
 13/16 anonim válasza:

A 2-es válaszolótól kérdezném, hogy miért evidens hogy lelép, és csak hülyíti a nőket, akkor is ha nem a pénzre vagy az eu-s vízumra utazik?

Szóval, miért éri meg neki csak a "hecc" kedvéért előadni a hősszerelmest? Szerintem a numeráért sem éri meg, helyben is vannak nyilván dönthető csajok, de ha már külföldit akar, akkor a környébeli országokban logikusabb lenne "hódítani".

2015. aug. 11. 09:45
 14/16 anonim ***** válasza:

13: Én ugyan nem a 2-es vagyok, de a válasz egyszerű.

Egyszerre 100 vasat is tart a tűzben. Biztos lehetsz benne, hogy otthon is meg a környező országokban is húzza éppen elég naív liba agyát, hogy beléjük "szerelmes". Aztán ezek közül elkapja 1-2 numerára és meghúzza azt a pár tucatnyit, amelyik a legjobban hülyíthető.

Miért pont egy magyar tinilányt hagya ki a pillangógyűjteményéből, ha már ennyire úgyse válogat???

2015. aug. 11. 09:55
 15/16 anonim válasza:
Jövök megint a saját történetemmel amit a török kollégám mondott. Nemzetközi Európát bejárt angoltanár, felesége és gyereke van. emellett majdnem minden országban van szeretője - LÁTTAM. Így van, hisz közvetlen kollégám. Többen próbáltuk észhez téríteni de nem mond le erről. Pedig szerintünk tudja a felesége. SZóval azt mondta ez a tag, hogy "Európai nők mások". Törökországban ha felcsípsz egy török nőt, megvan az a dolog is (vannak olyan lányok ott is), ott másnap a lány a családdal rokonsággal jön hogy vedd el öcsém azt a lányt, itt meg? A lány másnap fel sem akarja ismerni megy az egyik kaland a másik után. Akár minden este új csaj Európában, otthon ilyen NINCS. Elvétve lehet szerencséje, de semmi több, párszor belefuthat és megjárhatja a lány családjával és magával a lánnyal is. Európai nőknek rossz a hírnevük: könnyen ágyba vihetőek, ha mutatsz egy jó slusszkulcsot vagy telefont és ennyi. Bár én nő vagyok, nem értem ezt a dolgot, de láttam, hogy mik mennek. Gyakran öntudatlanságig isznak a lányok és azt lehet csinálni velük amit a férfi akar. És ez a hír nagyon megy. Egész Európai lányra értik, nem csak magyarokra. Ez van sajnos. Sok-sok török kollégával való beszélgetés után írom ezt. Bárcsak ne ezt kellene írnom.
2015. aug. 11. 11:32
 16/16 anonim válasza:

13-as vagyok.

Lehet kezdem érteni a 14 és 15 válasz alapján...a lényeg az, hogy a nagy többség mindig több vasat tart a tűzben, nem erősségük a hűség.

Akkor is ha "szerelmes".

Amúgy eszembe jutott egy cikk, 1 vagy 2 éves, a lényeg az volt, hogy egy közvéleménykutatásban kérdezték meg a török nőket, és valami egész nagy százalék nem tartja bajnak ha a férjük félrelép, nem csinál belőle gondot, kvázi a házasság velejárójaként gondolják.

A mentalitásbeli és kulturális különbségeket nehezebb áthidalni mint gondolnánk.

2015. aug. 11. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!