Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab, görög, török pasik milyenek?
ugy ertem mennyire tisztelika noket,milyenek az agyban.
nektek volt mar ilyen pasitok esetleg ferjetek?
A legtöbb arab országban a törvények olyanok,hogy ha te el akarod hagyni azt az országot,askkor a férjed engedélye kell. Ha megcslod,megölhet a törvény szerint. Nem dolgozhatsz.Ha megöl,simán eltusolják,mert a felesége vagy,azt olvastam valahol.
Szerinted egyenjogúság van ott?? Szerinted megkérdezi valamelyik a véleményed bármiről is??
Nyaraltál már Törökországban? Kedvesek,de mérhetetlenül erőszakosak.
Arabok tárgyként tekintenek rád. Egy barátnőm arab csávója nem fogta fel, hogy mi baj van abban ha havonta rendszeresen elveri.
Törökök meg hasonlóak, talán kicsit enyhébbek.
Van egy görög ismerősöm azt tom mondani h nekik egy részük az ortodoxok nagyon szigorú erkölcsi szabályok szerint élnek. A másik viszont ilyen laza bulizós, alapjában család centrikusak és tisztelik a nőket.
Azt nem tom milyenek az ágyban illetve az arab és török kérdésben nem tok nyilatkozni.
hat nem tudom mindenki mast ir..
tapasztalatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!