Hol tudok online, ingyen török vagy görög nyelvet tanulni? Melyiket kéne jobban tudnom? (többi lent. )
Anyum Ciprusra akar menni nyaralni pár hétre és azt olvastam, hogy ott a török és a görög nyelvet beszélik. Legalább csak az alapok kellenének, hogy valamennyire meg tudjam értetni magam mondjuk egy eladóval. Angolul sajnos nem tudok, így valamelyiket a kettő közül meg kéne valamennyire tanulnom...
Melyik a könnyebb nyelv? Vagy melyiket beszélik jobban Larnacan?
Előre is nagyon szépen köszönöm!! :3 :D
14/L
Értem, köszi :)
1. válaszoló: talán tényleg könnyű az angol, viszont én nèmetet tanulam...
3.válaszoló: ezt nem tudtam, köszi :) viszont nem tudod véletlenül, hogy a görög mennyire nehéz? vagy hogy mit hogy ejtenek stb.?
A görög nyelv épp annyira nehéz mint bármely másik nyelv. És mindent pont úgy ejtenek mint görögöül.
Ha idegennyelven akarsz tanulni, akkor ne a kiutat meg mellébeszélést keresd, hanem kezdj el az adott nyelven tanulni. Nagyon egyszerű.
Itt tudsz online tanulni: [link]
Nagyon jó oldal, te választod, melyik szinttől akarod tanulni, s a feladatokat olyan használók értékelik, akiknek az adott nyelv az anyanyelvük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!