Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab, görög, török pasik milyenek?
Figyelt kérdés
ugy ertem mennyire tisztelika noket,milyenek az agyban.
nektek volt mar ilyen pasitok esetleg ferjetek?
2014. jún. 7. 15:55
11/14 Kini :)) válasza:
görögökről nem lehet semmi rosszat hallani. Nem is tudom nagyon elképzelni, hogy valami baj lehet velük Keresztények, mint mi, csak ortodoxok, de szerintem ez a legkisebb probléma.)
Arabokkal, törökökkel azonban és jobban vigyáznék, mert ugye más a vallásuk, már a kultúrájuk, és ez nem mindig szerencsés egy párkapcsolatban.
Amúgy nem tapasztalatból írom, csak informált vagyok :DD
12/14 anonim válasza:
Probald ki semmi baj nem lehet ha meg egy arab sejket fogtal ki akkor ne engedd el
13/14 anonim válasza:
Szia!
Nekem írhatsz privátot, van tapasztalatom. Csak írd meg, mennyi idős vagy!
14/14 anonim válasza:
Nekem görög a barátom. Remekül megvagyunk, a tenyerén hordoz de ez inkább intelligencia mint etnikum függő. Jó az ágyban is, de ez még inkább egyénfüggő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!