Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal hova menjünk? Görög, török, tunézia, egyip. , olasz, bulg? Melyik a legjobb 20 éveseknek?
vanpénz.
am görög használd ki az inflációjukat és €-t vigyél magaddal ^^
Szia! Én múlt héten jöttem meg Görögből (Zakintosról Tsivili városából egy 3 csillagos all inclusive ellátással egybekötve) szerintem nagyon jó volt. De görögöt Én személy szerint egyáltalán nem ajánlom... tudniillik amióta bejelentették az államcsődöt azóta elég ... cudar világ van kint sztrájk meg hasonlók... és kb 2naponként 3-5 vadászgép dübörgött el a fejünk fölött.... már azon aggódtunk h nincs meg a Liszt Ferenc reptér. De ha mégis ide mennétek akkor Laganast tudom ajánlani ez egy Hírhedt város az angolok körében nagyon nagy bulikat tartogat. Bár azt is tudni kell hogy az angolok ha bevadulnak ... h is mondjam :D legyen elég annyi, hogy új zárkát kellet építeni mert nem fértek el...
ui. nagyon sok lengyel angol található ezen a szigeten de a legélvezetesebb látványt nyújtja ... én az egész szigetet bemotoroztam kis robogóval hajókáztam és nagyon jó volt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!