Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Megismerkedtem egy török férfival. Hogyan tovább?
Ajajj, ez nem tűnik túl biztatónak...
Annyi ilyen történetet hallani nap, mint nap, hogy interneten "cserkészik" be a mit sem sejtő, naiv lányokat, akiket valahogy annyira megbabonáznak, hogy gond nélkül utazgatnak ki hozzájuk az adott országba, majd miután lement pár menet és alaposan lehúzták az illetőt pénzzel, eltűnnek, nem jelentkeznek..
Ha esetleg nem pénzeled őket, akkor is egyre ritkábban keresnek, aztán szintén köddé válnak.
Nem akarok előítéletes lenni, de sajnos annyi ilyenről tudok, hogy nem tudok nem az lenni.
Ráadásul nagyon fiatal vagy, ez a korkülönbség pedig igencsak nagy. Múló szeszély, majd kihevered, de ne lovald bele magad túlságosan.
16 évesen 31éves pasikra hajtanak...
Sajnálom a korosztályodban lévő fiukat.
Igen ismerősöm mondat: "Nem, ő nem olyan." ...
Ohh hányszor hallottam én ezt.
Szabad megkérdezni, hogy mióta ismeritek egymást, hogy ezt így kijelented, hogy ő nem ilyen és szerelmes beléd?
Azért interneten keresztül, ráadásul egy tök másik országból, lehet bármit mondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!