Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek/mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek/mit tennétek a helyemben? (török srác) Elfogadok hideget-meleget is.

Figyelt kérdés

A családommal tavaly nyáron Törökországban nyaraltunk . Az első nap a szállodában megismerkedtem egy italpultban dolgozó fiatal török sráccal. Aki egyébként nagyon aranyos, kedves és jóképű srác volt. Be kell vallanom, hogy felkeltette a figyelmemet már az első nap. A következő nap mikor egyedül voltam oda jött hozzám és beszélgettünk. Én kicsit zavarban voltam mivel vonzódtam hozzá, meg ő aztán tud udvarolni, majd utána jött a kis figyelmességeivel. Napközben ő dolgozott, de kereste az alkalmat/alkalmakat , hogy mikor vagyok esetleg egyedül. Nem egyszer szemeztünk egymással, sőt egyszer még a piás üveget is ott dobálta…pedig látszott rajta, hogy nem sűrűn csinált még ilyet. Egyik este pedig valami ünnepség volt a szállodában, a szüleim és a nővérem táncolni mentek,míg én inkább csak néztem őket távolról. Majd az a bizonyos srác hátulról elkapta a kezem és berántott magával táncolni. Ugyan ezen az estén kaptam tőle egy virágot, amit a szüleim is láttak, valamint még közös fotót is készítettünk . Másnap reggel, azaz az utolsó előtti napon szerelmet vallót nekem, majd este mikor a nővéremmel voltam kettesben oda mentem a pulthoz, hogy elbúcsúzzak tőle, de ő ragaszkodott hozzá, hogy este 11 órakor találkozzunk ketten a parton. Én tiltakoztam, hogy nem lehet, de a nővérem igent mondott neki. Kicsit izgatott voltam, de féltem is. Végül mikor megláttam a parton és elkezdet ide sétálni felém remegni kezdtem. Amit ő is látott rajtam, még el is nevette magát ezen. Mondta, hogy nem tud sokáig maradni, mert még tartott a munka ideje. Kicsit sétáltunk a parton és beszélgettünk, majd megakart csókolni, de abban a pillanatban szólt neki a haverja, hogy azonnal mennie kell. Másnap haza kellett mennünk, nagyon szomorú voltam és nagyon hiányzott. Majd aznap este facebookon bejelölt, a közös képünk volt a profil képe. Nap mint nap beszélgettünk. Majd 3 hónap múlva letiltott azzal az indokkal, hogy ő ezt nem bírja tovább. Ami nekem nagyon fájt, mivel nagyon hiányzott és én is bele szerettem. Nem telt el nap, hogy nem gondoltam volna rá. Majd rá 2 hónap múlva feloldott,mert nem bírta tovább ezt a helyzetet sem. Hát már a kezemet is megkérte…Szoktunk skypeolni meg néha felhív telefonon is, de facbookon viszont naponta szoktunk általában beszélgeti. De van egy kis bökkenő is a történetben 1 hónappal ezelőtt a facebookon a kereső kihozta, hogy van egy másik facebookja is. Ahol egy lánnyal van lefotózva, mivel van olyan kapcsolat köztünk belinkeltem neki és megkérdeztem, hogy ő ki és mi van köztük. Természetesen a válasz az volt. „Ne nyissam meg azt a facbookot, nem használja azt és hogy csak barátok a lánnyal.” Mondjuk tény is való hogy a kép kicsit régi volt. De azóta megbeszéltük a helyzetet. Mondhatjuk, hogy mind a ketten féltékeny típusuak, nem egyszer vágott már le féltékenységi jelenetet. Tudtom szerint nincs senki a képben, mert az unokatesójával is szoktam beszélgetni. Mostanában pedig a srác felhoztam már a szex témát is., hogy szeretnem velem lenni. Nézelődtem én már más oldalakon török-magyar kapcsolatokról és amit láttam némelyik megrémisztet. A szüleimtől félek tanácsot kérni és elmondani is hogy szeretem,mert nem biztos, hogy megértik. Valamint szeretnék egy két tanácsot vagy észrevételt,véleményt, minden érdekel.

17/L vagyok ő pedig 18 éves.

2014. ápr. 6. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de ezt minden nyáron eljátssza vagy 3 lánnyal valószínűleg.
2014. ápr. 6. 14:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Naív vagy....egy olyan pasiról nem mondhatod biztonsággal hogy ismered akivel gyakran találkozol nem egy olyanról akivel a neten vagy együtt...szédit téged ahogy valószínűleg sok más lánnyal tette/teszi....
2014. ápr. 6. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyári románcnak elmegy, de komolyat ne vállalnék vele.
2014. ápr. 6. 14:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Hát ez most padlóra vágott.Esetleg valakinek valami hasonló története vagy valami infója a török fiúkról?
2014. ápr. 6. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:

A vendéglátóban való ismerkedésről mindenkinek le kéne tennie, nem kell messze menni, mondok én neked Miskolci helyet, ahol a 30 feletti pincérnek otthon van a nője, lagzikban meg nagyobb összejövetelkor ott könyököl piás nők asztala mellett, volt akit úgy kefélt hátul az alapanyag raktárban, úgyhogy ennyit erről.

Ha a lányom lennél, nem hogy most, de még 18 éves korod után sem engednék ilyen kapcsolatot kialakítani olyanokkal akik ilyen területen dolgoznak, a válaszom egyszerű. mert túl lazák, és azt hiszik szórakozni lehet a nőkkel.

Szóval, azon túl hogy beleélted magad, örülhetsz hogy nem pakolt meg téged a szállásotokon, mert gondolom másnap le is tagadta volna hogy ismer...

21F

2014. ápr. 6. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden nemzetiségben vannak szemetek ez nem pont ettő függ. Ő egyértelműen játszadozott veled, 18 évesen megkérte a kezed, ez komoly? Elég naív vagy egyébként, hogy így bekajáltad a magyarázatát.

Szerinted felejtsd el minnél gyorsabban.

2014. ápr. 6. 14:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor elkeserítő a helyzetem.. Köszönöm az őszinte válaszokat. De azért érdekelnek a további válaszok és történetek.
2014. ápr. 6. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát, őszintén, ez 17 évesen az első nagy szerelmek egyike, de hidd el, találsz majd magyar, rendes normális pasit is később. Én 28 éves vagyok, a barátom török, de Ausztriában élünk. Ahogy a magyar, úgy a török pasik között is van különbség, de 18 évesen, pár napos ismertség után nem hinném, hogy komoly szándékai lennének a srácnak. A barátom öccse 19 éves (ők már Ausztriában születtek, de töröknek érzik igazából magukat, kettős állampolgárok), nagyon rendes a kis sógorjelöltem, de minden héten más csajba szerelmes és ezerrel írogat a fb-on ő is a sulijába járó csajoknak, mi mindig ezen nevetünk, hogy éppen kit akar elvenni feleségül.. Bocsi, hogy leírtam őszintén, nem megbántani akartalak, de szerintem felejtsd el a srácot és ismerkedj magyar fiúkkal..
2014. ápr. 7. 13:14
 9/10 PetraBee válasza:

Nem harom lannyal jatssza el, hanem harminccal. Legy nagyon ovatos.

[link]

2014. ápr. 7. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Te 17 Ö pedig 18 eves? Itt a 18 eves fıuk Törökorszag meg gyereknek szamıtanak szınte,nem tudom jol lattam a korat?

Nekem török ferjem van,en magyar nö vagyok de nem ılyen fıatal mınt tı. Amıt leırtal az oksıka na de a kerdes a hogyan tovabb? HOgy talalkoznatok a tovabbıakban? szep dolog a Facebook-os szerelem de meddıg tarthato? A masık dolog pedıg hogy nyılvan nem vallasos a fıu ha tartana az ıszlam szabalyokat akkor ebbe bele sem kezdett volna ha pedıg nem tartja akkor hıdd el nekem azok a török ferfıak semmı mast nem akarnak csak egy dolgot amıt ugyıs tudsz hogy mı es akkor valoban nemcsak veled hanem meg ezerrel teszı ugyanezt csak a magyar lanyok vonzaok a szamukra de az orosz lanyok meg sokkal jobban hıdd el nekem tudom.

2014. szept. 30. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!