Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy ilyen kapcsolatba?
27 éves vagyok, Londonban élek. Megismertem egy 47 éves török férfit. A felesége és gyerekei (26, 21, 17 és 16 évesek) Törökországban élnek. Évente néhányszor hazautazik hozzájuk. Én nem akarok saját gyerekeket.
Felajánlotta, hogy költözzünk össze és legyek a "londoni felesége". Az ő családja Törökországban természetesen nem tudna rólam. Az én családom sem tudna róla Magyarországon - ez az én feltételem.
Mennyire működhet egy kapcsolat a család teljes kizárásával? Morálisan mennyire gáz egy nős férfi "másik" nőjének lenni?
szerintem megéri
furcsa helyzet, de mindkettőtöknek megfelelő lenne, a feltételek megszabva, nem akarsz gyereket
ha téged ez a kapcsolat kielégít, nem vágysz igazi szerelemre, vagy jobban hozzád illő párra, akkor mindenképp próbáld meg, tapasztalatnak is jó, ha véletlen rosszul sülne el:)
Ha téged nem zavar, hogy a pasi annyira görény, hogy a feleségét csalja és téged csak a londoni ürítésére használ, akkor menj bele.
Ha viszont van gerinced és empátiád, akkor hagyd ki.
Igen, feleslegesen korlátoznád le magad és kötnéd hozzá magad egy olyan emberhez, aki egy görény.
Ráadásul ki tudja, hogy melletted nem kefél-e még xy nőkkel? Ha a feleségét megcsalja, akkor szerinted téged tisztelni fog? Hát nem.
Aztán majd bekapsz valami szép nemibetegséget,stb..
S gondolj arra, mi lesz ha véletlen teherbe esel... na de ez csak egy indok a sokból, hogy miért nem.
HA veled nem, majd mással fogja csinálni. Neked viszont legyen annyi tartásod, hogy:
ad. 1 - nem apapótlót keresel
ad. 2 - nem adod oda magad használati kéjtárgyként
ad. 3 - nem állsz bele egy házasságba harmadik félként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!