Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy ilyen kapcsolatba?
27 éves vagyok, Londonban élek. Megismertem egy 47 éves török férfit. A felesége és gyerekei (26, 21, 17 és 16 évesek) Törökországban élnek. Évente néhányszor hazautazik hozzájuk. Én nem akarok saját gyerekeket.
Felajánlotta, hogy költözzünk össze és legyek a "londoni felesége". Az ő családja Törökországban természetesen nem tudna rólam. Az én családom sem tudna róla Magyarországon - ez az én feltételem.
Mennyire működhet egy kapcsolat a család teljes kizárásával? Morálisan mennyire gáz egy nős férfi "másik" nőjének lenni?
Szia engem megragadott egy mondat amit irtal a kerdesedben megpedig ez az a mondat:
Morálisan mennyire gáz egy nős férfi "másik" nőjének lenni?
Tudod miert tetted fel ezt a kerdest? Mert TE is erzed a lelked es a szıved melyen hogy ez nem helyes. törökorszagban elek, magyar nö vagyok es török ferjem van.Nezd bıztosan azert dolgozık az a ferfı ott mert Törökorszagban eleg keves az atlagfızetes plane 4 gyerek mellett akik nyılvan tanulnak. Maganak a török felesegnek ıs nagyon nehez lehet ıgy, csak arr gondolj ha Te lennel az ö helyeben...Neked hogy esne ez? Ne feledd el azt a dolgot elöbb utobb mindig visszkapjuk az elettöl,İstentöl amıt mı teszünk masokkal,egyszer eljön a te idöd forditott helyzetben akkor gondolj majd erre. de te ugyıs tudod mındezt amıt leiırtam,azt hıszem azert tetted fel a kerdest mert az a sok "buta" ember akı azt ırja neked menj ebbe bele nyugodtan ök szınte ıgy felmentenek teged a felelösseg alol...de nem helyesen erzed hogy ez nem helyes. Gondolkodj el ezen,van ra lehetöseged hogy maskent valassz. Erzelmileg csak te lehetsz vesztes a ferfı nem ö barhova megy szeretettel fogadjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!