Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
egy lánnyal egy játékban ismerkedtem meg és már több mint fél éve beszélgetek vele facebookon és többször is utalt rá hogy bejövök neki és szokta vagdosni az ereit meg depis és én nem igazán szeretnék vele barátnál több lenni de nem tudom ezt hogy mondjam el neki és még nem is találkoztam vele.szerintetek mit tegyek hogy mondjam el neki? mert félek hogy megöli magát vagy nem tudom?2015. aug. 7. 13:19
1/1 anonim válasza:
ugyan már nem öli meg magát 100 barátnőm vágdosa magát (ami elég nagy hülyeség)fiuk miatt meg minden de semelyik se meri úgy hogy meg is haljon..sőt lehet hogy csak divatból csinálja az a csaj hogy menőnek tűnjön ilyen is van elég sok akinek minden jó az életébe de mégis vágdosa magát hogy megsajnálják(hidd el nem egyel találkoztam már)..szerintem mond meg neki hogy te csak barátkozni akarsz.. inkább mond meg neki az öszintét mint hogy reménykedjem hogy lesz köztetek valami..egyszer ugyis túl lesz rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!