Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Eleve egy gerinctelen kis féreg vagy, hogy összejöttél valakivel, aki iránt nem érzel semmit, közben egy másik srác miatt csorgatod a nyáladat.
Az persze szar, ha szerelmesek vagyunk, és nem jön össze velünk, de az SOKKAL rosszabb, ha összejön, aztán közli, hogy bocsi, mást szeretek. Utálom az ilyen embereket, mint te vagy.
Drága 1-es válaszoló valószínűleg már volt ilyen élményben részed. éppen ennek köszönhető a kedvességed.
Bár be kell ismerni hogy igazat mondott, legalábbis amíg nem tisztáztad le az érzéseidet nm kellet volna összejönni a sráccal.Javaslom tisztáz le magban mindent utána beszélt meg az illetőkel az érzéseidet. Sok sikert.
2 vagyok :)
Na szóval szerintem nyugi van. Először is szerintem tisztázd le magadban hogy melyik kapcsolatban lennél boldogabb. Tisztáz le hogy kalandvágy e vagy sem a másik srác, valamint hogy megérné e feláldozni a mostani kapcsolatodat egy bizonytalan miatt. Szerintem most tölts több időt a barátoddal és lásd meg hogy hogy alakul a dolog . :) Sok sikert .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!