Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Jó ötlet egyáltalán? Félek.
14 éves vagy b*od! Nem ilyenen kéne problémázni!
Másik: csak nyári kalandot keres. Ebből kapcsolat nem lesz.
És te jó, ég hát a fickó majdnem felnőtt!
Fene, lehet hogy törvényileg nem büntetendő, de nálem ez gyanúsan megrontás eset!
#1..Hadd problémázzak már rajta b*od..-_-
Nem hiszem el, hogy nincsenek már értelmes emberek... segítséget kértem, nem b@$zogatást! Ne gyere azzal a szöveggel, hogy inkább a tanulásra figyeljek stb.. képzeld, kitűnő tanuló vagyok, gitározom, táncolok, és judo-zom is... hadd foglalkozzak már ezzel is.. kösz
Meg amúgy nincs itt megrontás, nem fekszem le vele
Hát nem tudom, nekem úgy tűnik abból, ahogy leírtad ezt a dolgot, hogy a srácnak csak egy "nyári kaland" vagy(nem a szexre gondolok), csak nyáron akkor keres téged(télen miért nem kellesz neki?).
Szerintem nem érdemes vele foglalkoznod, mert esélyes, hogy esetleg újra beleszeretsz és aztán a nyár bégén ismét leráz....
Próbáld elfelejteni őt, és ismerkedj másokkal, lehet, hogy egy olyan fiút találsz, akinek nem csak nyárra kellesz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!