Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? Jó ötlet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Jó ötlet egyáltalán? Félek.

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron megismerkedtem egy fiúval, beleszerettem.. ő is belém, de barátnője volt és még nost is van.. amikor vége volt a nyaralásnak, még sokáig tarottuk a kapcsolatot, 350 km-re lakik tőlem... de aztán lerázott, nem beszéltünk kb fél éve, de most vagy 2 hete írt, hogy most nyáron megont talizzunk. Jó ötlet? Szeretném látni, meg minden, de még nem múltak el az érzéseim iránta.. és nem szeretném újra átélni azt, amit miatta átéltem, félek, hogy újra beleszeretek.. szerintetek mit tegyek? 14/L ő 17/F
2015. jún. 23. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

14 éves vagy b*od! Nem ilyenen kéne problémázni!

Másik: csak nyári kalandot keres. Ebből kapcsolat nem lesz.

És te jó, ég hát a fickó majdnem felnőtt!

Fene, lehet hogy törvényileg nem büntetendő, de nálem ez gyanúsan megrontás eset!

2015. jún. 23. 20:36
 2/4 A kérdező kommentje:

#1..Hadd problémázzak már rajta b*od..-_-

Nem hiszem el, hogy nincsenek már értelmes emberek... segítséget kértem, nem b@$zogatást! Ne gyere azzal a szöveggel, hogy inkább a tanulásra figyeljek stb.. képzeld, kitűnő tanuló vagyok, gitározom, táncolok, és judo-zom is... hadd foglalkozzak már ezzel is.. kösz

Meg amúgy nincs itt megrontás, nem fekszem le vele

2015. jún. 23. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem úgy tűnik abból, ahogy leírtad ezt a dolgot, hogy a srácnak csak egy "nyári kaland" vagy(nem a szexre gondolok), csak nyáron akkor keres téged(télen miért nem kellesz neki?).

Szerintem nem érdemes vele foglalkoznod, mert esélyes, hogy esetleg újra beleszeretsz és aztán a nyár bégén ismét leráz....

Próbáld elfelejteni őt, és ismerkedj másokkal, lehet, hogy egy olyan fiút találsz, akinek nem csak nyárra kellesz.

20/L

2015. jún. 23. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot:)
2015. jún. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!