Ma 19. 00-kor kiszökött a benti kiskutyám, azóta nem jött haza. Ma éjjelre azt terveztem, hogy nem alszom, hátha kapirgálni fogja az ajtót. (úgy jelez, ha beakar jönni. ) Ez jó ötlet, vagy mit kellene tennem?
hát mondjuk kimehetnél és hivhatnád, esetleg megkérdezhetedd volna a szomszédokat hogy nem e látták.... vagy mondjuk körbe járni a környéket hogy nem e találod meg...
legalábbis én ezt tettem volna, nem otthon ülök és sírok hogy mi legyen
Kertes házban laksz? város? vagy milyen környéken?
Én néha néha kikukkantanék és körbenéznék,sétálnék egyet nem-e látom meg valahol. A kaparás nem biztos, lehet nyüszög majd vagy valami. Lehet ismerős környékre ment, ahol már járt és felismeri a szagokat.
Egyedül semmiféleképpen ne menj ilyen későn már. Kérd meg szüleidet, hogy kísérjenek el.
Hívogassátok, hátha előjön. Kaja legyen nálatok, hátha megérzi a szagát messziről. (pl virsli, parizer)
Ha reggelig nem kerül elő, akkor viszont plakátoljatok, állatorvosoknak szólni ( chip ilyenkor jó ha van a kutyában), helyi gyepmesternek, menhelyeknek is szólhattok.
Amikor azt írtad, h "kiskutyám", Kistestű kutya, vagy kölyök kutya?
Mert ha kölyök, még nem lehet messze. Szüleiddel talán még megtaláljátok. Nem megy messze attól a helytől, ahonnan enni kap.
De az is lehet, h ha kölyök még, h valaki már megtalálta és "zsebre tette". Ez már csak akkor derül ki, ha a megtaláló orvoshoz viszi.
Remélem megtaláljátok! Szorítok!
"! A kutyus sokszor ki szokott menni"
Mért tud egyáltalán kimenni?
Meglett szerencsére,reggelre hazaért,farkas éhes volt,de szerintem más baja nincs:)
Köszönöm a hasznos válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!